Şükrü Ergün’den şok açıklamalar Derin Futbol’da

Galatasaray SK yönetim kurulu üyesi Şükrü Ergün Beyaz TV ekranlarında yayınlanan ‘Derin Futbol’a verdiği röportajında şok açıklamalar yaptı.

ŞÜKRÜ ERGÜN 'DEN BARONİ 'YE BÜYÜK TEPKİ
“Baroni ceza almalı”
Cristian Baroni 'nin üzerinde Türk Bayrağı ve Galatasaray amblemi olan formayı soktuğu yere bir oyuncu elini soktu diye Türkiye 'den kovuldu kulübünden kovuldu daha ne söyleyeyim.

BÜTÜN MAÇ KÜFÜR EDİLDİ
Bütün baç küfür edildiğini biliyorum ama o kadar yani taşkınlık falan olmadı saten tamamen Galatasaray seyircisinin olmadığı tribünde de fazla taşkınlık olmazdı ama bol miktarda küfür olduğunu biliyorum.

TERİM 'LE İLGİLİ İRONİ YAPTILAR
Yani o ironi onu ben ironi olarak alıyorum yani bu tür takılmalar bunlar güzel şeyler insanlar taraftarlar karşı takımdan taraftarlar birbirleriyle ince ince dalga geçerler bunları hoş görmek lazım. İyi bir ironiydi ben böyle görüyorum.

HAKEMLER EMRE 'DEN NEDEN KORKUYOR
Kesinlikle Emre dün kart görmeliydi. İlk yarıda iki tane sarı kartı olması lazımdı muhakkak. İşte onun içinde söyledim Türkiye 'de Emre Belözoğlu 'ndan hakemler bir nedenden dolayı nedenini bilmediğimiz bir nedenden dolayı korkuyorlar gibi geliyor bana.

TARAFTARLAR PROTESTODA HAKLI
Ligin daha ortasında bile değiliz. 23 hafta var paniğe kapılacak endişe edilecek bir şey yok. Tamam, iyi bir zaman geçirmiyoruz ama bütün bunları aşacak güçteyiz. Bunlar da taraftarın en demokratik hakkı insanlar aşırıya kaçmadan güç kullanmadan duygu ve düşüncelerini, isteklerini gösterebilirler, protesto edebilirler, yönetimi istifaya davet edebilirler. Küfür etmeden, güç ve zor kullanmadan bu tür taleplerde bulunmak taraftarın hakkıdır.

BU OYUNLA FENERBAHÇE 'Yİ YENEMEZDİK!
Dün hakemin yaptığı yönetimin sonuca etki ettiğine inanmıyorum Galatasaray kötü oynadı ve kaybetti. Fenerbahçe 'yi de tebrik ettim dolayısıyla hakem hakkında yorum yapmaya gerek yok çünkü hakem ne yaparsa yapsın dün sonuca etki etmedi. Galatasaray, Fenerbahçe 'yi yenemezdi saten böyle oynayarak.