Sivassporlu Aydın'ın Milli Forma Mutluluğu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un orta saha oyuncusu Aydın Karabulut, ilk defa A Milli Takımın formasını giyecek olmanın heyecanını yaşıyor.


Türkiye'de sırasıyla Beşiktaş, Ankaraspor, MKE Ankaragücü, Kardemir Karabükspor, Göztepe ve Elazığspor formalarını giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Karabulut, bu sezon öncesi kırmızı-beyazlı ekibin kadrosuna dahil oldu.

Ligin 4. haftasındaki Sivasspor-Eskişehir maçının 46. dakikasında ilk kez kırmızı-beyazlı formayı giyen Karabulut, sonraki karşılaşmalarda teknik direktör Roberto Carlos'un vazgeçemediği isimler arasında yer aldı.

Performansıyla Yiğidolar'da sürekli forma şansı bulan Karabulut, ligde çıktığı 8 maçta 662 dakika oyunda kaldı. Karabulut, Sivasspor'un ligin 7. haftasında sahasında Gençlerbirliği'ni 2-0 yendiği maçta takımı adına bir de gol kaydetti.

Sivasspor'daki performansıyla A Milli Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim'in de dikkatini çeken Karabulut, Türkiye'nin Kuzey İrlanda ve Belarus ile yapacağı özel karşılaşmaların aday kadrosuna çağrıldı.

-Fatih Terim'e teşekkür

Karabulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Çok mutluyum, ilk defa A Milli Takım formasını giyeceğim. Fatih hocama çok teşekkür ediyorum, onu mahcup etmeyeceğim" dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos'un kendisine güvendiğini ve maçlarda forma şansı verdiğini ifade eden Karabulut, "Eğer Sivasspor'da forma şansı bulamasaydım, Milli Takıma da çağrılmazdım. Sivasspor ligde iyi gidiyor ve puan cetvelinde 3. sırada. Daha iyi yerlerde olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Sivasspor'u sezon sonunda ligi iyi bir yerde tamamlayarak Avrupa kupalarına katılacağına inandığını dile getiren Karabulut, "Takımımızın ligi ilk 3 içerisinde bitireceğine inanıyorum. Takım olarak çok iyi bir hava yakaladık, ekibimizde çok kaliteli futbolcu arkadaşlarımız var" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA