Ak Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel Açıklaması

AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Kayseirspor-Beşiktaş maçındaki bir pozisyon için, “Gözü kör bir hakem kör bir adam bile bunu fark eder hakem böyle bir maçı katletti” dedi.


“Bizler bu millet vekili olarak bu şehri temsil eden insanlarız .Haksızlık karşısında susmak bize yakışmaz Geçmiş de ben Şekerspor da futbol oynadım. Kayserispor’un kuruluşunda da emeğimiz var onun için Kayserispor sevgisi bende bir başka” diyen Karayel, “Gelelim Kayserispor Beşiktaş maçına Beşiktaş’ın hakemin desteğine ihtiyacı yok” ifadesinde bulunarak şu şekilde konuştu:
“Onun için bir hakem Kayserisporlu bir futbolcunun ağı kırılmasına seyirci kalıyor. Maçı devam ettiriyor seyirci tepki gösterince oyunu durduruyor. Gözü kör bir hakem kör bir adam bile bunu fark eder hakem böyle bir maçı katletti. Futbol bilgisi dahi olmayan bir hakemdi. Bu adamın hakemliğinden şüphe ederim. Bu hakemi buraya gönderen MHK’nında sağlıklı karar verdiğini düşünmüyorum bu adamlardan ben şüphe ediyorum. Bizim Kayserispor olarak Erciyesspor olarak torpil istemiyoruz hakkaniyet istiyoruz. Bunun içindir Milletvekili olarak bu zulme tepki gösteririm. Bugünde gösteriyorum yarında göstereceğim. Bu konunun peşini bırakmayacağım meclis gündemine ve spor bakanına kadar olayı taşıyacağım. Kayserispor bugüne kadar 15 puanı hakem hatalarından dolayı katledildi. Futbol bilgisi olmayan hakemlerin Kayseri’ye atanmasını istemiyoruz. MHK kurulunda bulunan Musa Soykarcı da gerekeni yapmalı. Onun oryaya nasıl yazıldığı en iyi bu şehirdekiler biliyor. Oda üzerine düşeni yapmalı.”

Kaynak: İHA