Suşehri Belediyespor’un Farklı Skoru Rakibi Sahadan Çekti

Sivas Birinci Amatör Kümede mücadele eden Suşehri Belediyespor ilçe stadyumunda karşılaştığı Demir Çelik Divriğispor maçında 6-1 önde iken rakip takım sahada 7 kişi kalması sonucu karşılaşmanın hakemi mücadeleyi tatil etti.


Suşehri ilçe stadyumunda grubundaki 7’inci karşılaşmasında Demir Çelik Divriğispor’u ağırlayan Suşehri Belediyespor ilk yarısını 5-1 önde tamamladığı mücadelenin 2. yarısında bulduğu bir golle skoru 6-1’e getirdi. Bu dakikadan sonra rakip Divriğisporlu 1 futbolcunun kırmızı kart görmesi ve diğer futbolcuların sürekli sakatlık bahanesiyle oyunu terk etmeleri üzerine sahada 7 kişi kalması sonucu karşılaşmanın orta hakemi tarafından mücadele tatil edildi.

Karşılaşma sonrası açıklama yapan Suşehri Belediyespor Teknik Direktörü Erol Büyük, “Geçen hafta deplasmanda Emniyetgücüspor ile oynadığımız karşılaşmada saha içerisinde yaşanan talihsiz olaylar nedeniyle karşılaşmayı 2-1 kaybetmiştik. Bu hafta sahamızda karşılaştığımız Divriğispor mücadelesine çok iyi hazırlandık karşılaşmanın ilk yarısında rakibimiz karşısında üstünlüğümüzü kabul ettirerek soyunma odasına 5-1’lik skorla gittik. İkinci yarı başlar başlamaz bulduğumuz 1 golle skoru 6-1’e getirdik mücadele içerisinde rakibimizin 10 kişi kalması dirençlerini de kırmış oldu farkın giderek açılacağını düşünen rakibimiz futbolcularının sürekli sakatlık bahanesiyle sahayı terk etmeleri sonucu rakibimiz 7 kişi kaldığı için statü gereği karşılaşmanın orta hakemi mücadeleyi tatil etti. Ancak elde ettiğimiz 6-1’lik skor resmi kaynaklar tarafından hafta içerisinde tescil edilecektir. Şampiyonluk iddiasıyla girdiğimiz bu yolda son karşılaşmamıza kadar iddiamızı devam ettirmek için mücadele edeceğiz.”dedi.

Kaynak: İHA