Rasim Ozan GS'li yöneticiye meydan okudu

Gazeteci-Yazar Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Karlı'yı topa tuttu.

Gazeteci-Yazar Rasim Ozan Kütahyalı yorumcu olduğu Beyaz Futbol programında, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Karlı'yı topa tuttu.

Karlı'nın yaptığı açıklamaları büyük yalanlar olarak nitelendiren Kütahyalı, 'Bu arkadaş feci derece biatçı, feci derecede mektepçi. Mektepten büyüklerinin karşısında hazır ola geçen, son derece otoriter ve son derece hiyerarşik bir zihniyetin,'mektepten ağabeyim ise önünde eğilirim'diyen,'mektepten ağabeyim ise önünde el pençe divan dururum'diyen bir jakoben, otoriter demokrasi karşıtı, özgürlük karşıtı, antiliberal ve antidemokratik bir zihniyetin temsilcisidir' şeklinde konuştu.

'Utanmadan'özgürlük, özgürlük'diyor' diyen, 'Hiyerarşi, otorite, yukarıdakilere olan aşırı itaat, biat kültürü, ağabeyler karşısında el pençe divan durma kültürü bir tarikatlarda vardır bir de bunlarda vardır. Bir de bunun üstüne'özgürlük'diyor, bugünkü Erdoğan hükümetine karşıtlık. Sonuna kadar karşı ol, hakkındır, ifade özgürlüğüdür. Ama sonra bu biat kültürüyle, bu itaat kültürüyle Galatasaraylı ağabeylerinin önünde el pençe divan durarak bu lafları et. Siz tutarsızsınız. Olcay'ın karşısında bile el pençe divan duruyorsun' ifadelerini kullandı.

RASİM OZAN'DAN ÜNAL AYSAL'A MESAJ

Mektepçiliğin mezhepçilik, ırkçılık kadar ağır bir hastalık olduğunu söyleyen Kütahyalı, 'İlk defa endişe ediyorum. Siz Galatasaray yönetimini batıracaksınız' dedi ve Ünal Aysal'a şöyle seslendi:

'GS yönetimi batırılmadan, o Avrupalı liberalizmi ve kapatilizmi iyi bilen zekanla devreye gireceksin. GS'yi bu tuhaf biat ve itaat kültüründen gelen, kominizm - sosyalizm karışımı zihniyetlerinden kurtaracaksın.'

'TERİM'İN GELME OLASILIĞI BUGÜN DOĞDU'

Buradaki zihniyetin son derece tehlikeli, son derece otoriter, son derece jakoben olduğunu savunan Rasim Ozan, 'Hatta totaliter bir zihniyettir. GS bu zihniyetten arınmazsa bu arkadaş kendisine çeki düzen vermezse GS'yi berbat bir yere sürükler ve Fatih Terim haklı çıkar. Fatih Terim geri gelir. Terim'in geri gelme olasılığı bugün doğmuştur' dedi. BEYAZ GAZETE