Orduspor Potada Üzgün

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Orduspor ligde oynadığı 6 maçın 5'ini kaybederek taraftarını üzdü.


Orduspor Kulübü Asbaşkanı Akın Çiçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden takımımızın aldığı sonuçlar hepimizi üzüyor" dedi.

Lige Beşiktaş galibiyeti ile başladıklarını ancak sonrasında oynadıkları 5 maçı kaybettiklerini belirten Çiçek, "Sahada çok iyi oynayan bir takımımız var. Ancak bu güzel oyunumuzun karşılığında bir türlü istediğimiz galibiyeti alamıyoruz" diye konuştu.

Kaybettikleri maçları telafi etmek istediklerini ifade eden Çiçek, şunları kaydetti:

"Bunun için teknik heyetimiz, sorunlarını yönetime iletti. Yönetim olarak bu sorunları çözmeye çalışıyoruz. Bu çözümün ilk başında takıma takviye oyuncu geliyor. İnşallah takıma ilave edeceğimiz 2-3 oyuncuyla bu sorunların üstesinden gelmeyi planlıyoruz. Orduspor olarak bu lige gelmek için çok uğraş verdik. Onun için bu ligde kalıcı olmak istiyoruz. İnşallah önümüzdeki haftalarda oynayacağımız maçlarda galibiyet serisine başlayarak alt sıralardan üst sıralara çıkmayı ümit ediyoruz. Açıkçası Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden takımımızın aldığı sonuçlar hepimizi üzüyor. Bu hafta sahamızda oynayacağımız TED Ankara Kolejliler maçına bütün taraftarlarımızı bekliyoruz. Bu haftalarda takımızın taraftarına daha çok ihtiyacı var."

Basketbol Şubesi için yeni bir komite kurulduğunu da söyleyen Çiçek, "Bu komite kadın basketbol takımımız için daha fazla mesai harcayacak. Bu komitede benim yanımda diğer yönetici arkadaşlarımız Uğurcan Ataoğlu, Salih Ziya Cörüt, Yener Korkmaz, Kadir Oldu, Ozan Gürhan Karahan ve Evrim Memecan yer alıyor. İnşallah bu arkadaşlarımızın da katkılarıyla takımımızı bulunduğu konumdan kurtaracağız" dedi.

Çiçek, Orduspor'un ligde oynadığı 6 maçın ardından 7 puan toplayabildiğini ve puan cetvelinin 12. sırasında kendisine yer bulabildiğini hatırlattı.

Kaynak: AA