Galatasaray taraftarlarından protesto

Galatasaray taraftarları, Fenerbahçe yenilgisini Florya'da protesto etti.

Bir grup Galatasaray taraftarı, Fenerbahçe yenilgisinin ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'ne akın etti. Taraftarlar "Yönetim istifa" ve "Fatih Terim'i satanı biz de satarız" diye bağırıp Ünal Aysal'ı protesto etti.

Bu gelişmeler yaşanırken Galatasaray yönetimi Galatasaray Adası'nda olağanüstü toplandı.Yönetim kurulunun toplantısının ardından Galatasaray İkinci Başkanı Özkan Olcay basın mensuplarına bir açıklama yaptı. Olcay şunları söyledi:

"Bugün deplasmanda Fenerbahçe ile çok önemli bir lig maçı yaptık. Rakiplerimiz bizi gayet güzel karşıladılar. Misafirleri olarak son derece hassas ve itinayla ağırlandık.

Fenerbahçeli dostlarımıza teşekkür ederiz. Fenerbahçe bizden daha güzel oynadı ve biz maçı kaybettik. Fenerbahçe'ye karşı ilk kez kaybetmiyoruz. Galatasaray, Fenerbahçe ile 367. maçını oynadı. 108 senelik bir geçmişi olan Galatasaray Kulübü, bu tip maçlarda başarılı da olmuştur, yenilgi de almıştır. Ama Galatasaray köklü çınarıyla dimdik ayaktadır. Bir yenilgiyle başarıları küçümsenmemelidir. Olayı bu boyutlarıyla değerlendirmek gerekir. Şu anda ligin 3'te 2'si oynanmadı. Çok fazla kötümserliğe kapılmanın da anlamı yok. Galatasaray, Avrupa ile ligi birlikte götürmenin de verdiği yorgunluktan dolayı düşüş işaretleri vermektedir. Bu mesaj teknik kadro ve yönetim tarafından alınmıştır. Milli maç arasından sonra süratle toparlanmak için tedbirini alacaktır. Biz evvela kendimize olan güvenimizle strateji ve planlarımızı yaparız.'İmparator Fatih Terim've'istifa'soruları magazin soruları. Yönetim olarak bütün tedbirleri alacağız. Salı günü yönetim toplantımız var. Çarşamba da Divan var. Her şeyi orada anlatacağız. Teknik direktörümüz vea ekibi yeni göreve gelmişlerdir. Derwall dönemi de böyle başlamıştı. Başkanımız Ünal Aysal'ın'Heyecanım azalıyor'diye bir söylemi yok. Bu haberler yalan."

Bu sırada araya giren yönetici Mehmet Karlı da "Galatasaray'ın yoluna engel olmak isteyenler bu tip haberleri çıkarıyor. Bunlarla ilgili gereken başvurular yapılacaktır. Galatasaray'ın havlu atmasını isteyenler, magazinsel haber çıkartacaktır. Biz de gereken hukuki süreci başlatacağız" dedi.