Fenerbahçe'ye Pendik göndermesi!

Fethiyespor genel sekreteri, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile eşleşmelerini yorumladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Fethiyespor'un genel sekreteri Arif Okan Uysal, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Fenerbahçe ile eşleşmeleriyle ilgili olarak, "Dilerim onlara Pendik faciasını yaşatırız" dedi.

Uysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, 4. tur kura çekimlerinin takımlarına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Müsabakayı Fethiye'de oynamayı çok istediklerini belirten Uysal, "Fenerbahçe gibi köklü bir camiayı Fethiye'de ağırlamayı istiyorduk. Neticede İstanbul nasip olacak. Dilerim onlara Pendik faciasını yaşatırız" diye konuştu.

Bu tür organizasyonlarda ilçenin adının duyurulmasının önemli olduğunu dile getiren Uysal, Fenerbahçe ile oynayarak bunu büyük ölçüde başaracaklarını kaydetti.

Spor kamuoyunda Fethiyespor'un belirli bir yeri bulunduğunu ifade eden Uysal, Fenerbahçe ile karşılaşacak olmalarının ayrıca önemi olduğunu söyledi.

Bu tür kupalara katılmanın kendilerine heyecan verdiğini belirteren Uysal, "3 turu rahatlıkla geçtik. Bu maçlarda önemli olan futbolcuların göstereceği motivasyondur. Fenerbahçe ile oynayacakları için futbolcuları motive etmeye ihtiyacımız olmayacak" diye konuştu.

Uysal, Ziraat Türkiye Kupası'nda her turu geçmenin kulübe kazanç ve prestij kazandırdığını anlatarak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Öncelikli hedefimiz turu geçip gruplara girmek. Gruplara girdiğiniz zaman televizyon yayını çoğalıyor. Bunun neticesinde kulübe de katkı payı artıyor. Amacımız en iyi şekilde Fethiye'yi temsil etmek. Bunu başaracağımıza inanıyorum."