Büyükşehir Pendik'i Elinden Kaçırdı

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nin ikinci haftasında sahasında Pendik Belediyesi Anadolu Yakası Engelliler Spor Kulübü’nü ağırlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, güçlü rakibine 57-61 mağlup oldu.


Gaziantep Kamil Ocak Spor Salonu'ndaki maçın ilk periyodu 16-11, ikinci periyodu 32-24 konuk ekibin üstünlüğüyle geçildi. Pendik Belediyesi Anadolu Yakası Engelliler Spor Kulübü, üçüncü periyodu da 48-42 ile önde bitirdi. Son çeyreğe etkili başlayan ev sahibi takımın farkı azaltma çabaları mağlubiyete engel olamadı ve misafir takım, sahadan 61-57 galip ayrıldı.

Pendik Belediyesi Anadolu Yakası Engelliler Spor'da Servan Erdoğan 24, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da ise İbrahim Gür 20 sayıyla takımlarının en skorer oyuncuları oldu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, güçlü rakipleri karşısında iyi mücadele verdiklerini, ancak son çeyrekte maçı çok az bir sayı ile kaybettiklerini söyledi.

Mücadele veren tüm oyuncularını ve teknik ekibi kutlayan Göksen, bu maçı unutarak bu hafta deplasmanda oynayacakları Ankara Büyükşehir Belediyespor maçına hazırlanacaklarını belirtti.

Kaynak: İHA