Bayrampaşa'da yüzler gülüyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Bayrampaşa, son haftalarda aldığı galibiyetlerle iyi bir hava yakalayarak moral buldu.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Bayrampaşa, son haftalarda aldığı galibiyetlerle iyi bir hava yakalayarak moral buldu. Kulüp Menajeri Göktuğ Bölükbaşı yaptığı açıklamada;

' Murat Şenvardar yollarımızı ayırdıktan sonra göreve devam eden Bülent Yenihayat ve ekibinin takıma olumlu etkileri kısa sürede kendini belli etti. Kupada Fethiye'ye karşı iyi oynadık. Ligde de Ankaragücü ve Güngören Belediyespor galibiyetleriyle hava yakaladık. Sezona kötü başlasak da son maçlarda alınan başarılı sonuçlar ne kadar iyi bir takım olduğumuzun kanıtıdır. Bu süreçte bize sonuna kadar destek olan ve takıma abilik yapan Sedat Yeşilkaya ve Ömer Hacısalihoğluna da teşekkür ediyorum. Teknik ekip ve oyuncularımıza güvenimiz var. Eyüp maçını da kazanarak play-off sıralamasında yer almak hedefindeyiz' dedi.

BÜLENT YENİHAYAT FAKTÖRÜ
Takımda geçici olarak göreve getirilen Bülent Yenihayat çıktığı iki maçı da kazanarak adeta fark yarattı. Yönetimin 2 haftada 6 puan toplayan başarılı çalıştırıcının arkasında durduğu ve sezon sonuna kadar Bülent Yenihayat'la devam edeceği öğrenildi.

SEDAT VE ÖMER TAKIMI TAŞIYOR
Bayrampaşa'da takımın sezon başı kadrosuna kazandırdığı iki oyuncu Sedat Yeşilkaya ve Ömer Hacısalihoğlu, son haftalardaki performanslarıyla dikkat çekiyor. 12 maçta 2 gol 3 asistle oynayan Sedat'ın yanı sıra bu yıl 13 maçta şans bulan Ömer de savunmadaki toparlayıcı görüntüsüyle Bayrampaşalı taraftarların sevgilisi oldu.