Alman Milli Takımı, Hazırlık Maçları İçin Toplanıyor

Almanya Futbol Federasyonu Klose'ni hafta sonu oynanan Lazio Roma-AC Parma maçında sakatlandığını, grip olan Mesut Özil ve Per Mertesacker'in de milli takım kampına katılamadığını bildirdi.



DFB'nin resmi internet sitesinde yayınlanan açıklamada, Alman Milli Takımı'nın 15 Kasım'da Milano'da İtalya ile 19 Kasım'da ise Londra'da İngiltere ile karşılacağı hatırlatıldı.

Karşılaşmalar öncesi Klose'nin hafta sonu oynanan Lazio Roma-AC Parma maçında sakatlandığı ve 84. dakikada oyundan alındığı hatırlatılan açıklamada, 35 yaşındaki golcünün Münih'te milli takım doktorları tarafından muayene edildiği belirtildi.

Açıklamada, 130 kez Alman Milli Takım'ın formasını giyen Klose'nin daha önce ayağından ameliyat olduktan sonra ekim ayı sonunda yeniden forma giymeye başladığı ifade edildi. Öte yandan İngiltere'nin Arsenal takımında oynayan Mesut Özil ve Per Mertesacker'in de grip olmaları sebebiyle Alman Milli Takımı'nın Münih kampına bugün gelemeyeceği bildirildi.

Alman Milli Takımı'nın Bayern Münih'in tesislerinde ilk antrenmanı yarın yapacağı kaydedildi. Milli takım kafilesinin perşembe günü Milano'ya hareket edeceği cumartesi günü de Londra'ya gideceği vurgulandı.

Alman Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, 24 futbolcuyu milli takım kadrosuna çağırmıştı. Kadroda sakatlığı bulunan Bastian Schweinsteiger, Mario Gomez, İlkay Gündoğan ve Lukas Podolski yer almamıştı.

Kaynak: AA