Adanaspor - Balıkesirspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 13. haftasında deplasmanda karşılaştığı Adanaspor’u 3-2’lik skor ile geçen Balıkesirspor’da teknik direktör İsmail Ertekin, kazandıkları için mutlu olduklarını belirtti.


Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İsmail Ertekin, bundan önceki haftalarda kaybedilen maçların, oyuncular üzerinde olumsuz etki yaşattığını söyledi.

Bu nedenle Adanaspor maçının kendileri açısından önemli olduğunu vurgulayan Ertekin, galibiyet parolası ile maça çıktıklarını ifade ederek, “İyi bir mücadele oldu. Hareket var, kırmızı kartlar, goller var; oldukça hareketli bir maçtı. Kazandığımız için mutluyuz” dedi

Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacakları Trabzonspor maçını da değerlendiren Ertekin, karşılaşmanın Balıkesirspor için yeni bir heyecan olduğunu söyleyerek, ellerinden gelen her türlü gayreti göstereceklerini ifade etti.

Balıkesirspor’un kalecisi Emrullah ise sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek, “Buraya en azından 1 puan için gelmiştik ama işler istediğimiz gibi gitti” diye konuştu.

ADANASPOR CEPHESİ
Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, ilk yarıda soyunma odasına 2-0 mağlup şekilde girmelerinin kendilerini demoralize ettiğini söyleyerek, şunları kaydetti:
“Maçın zor olacağını tahmin ediyordum ama kaybedeceğimizi hiç tahmin etmiyordum açıkçası. İkinci yarıya iyi başladık. Uzatmalarda dahi yakaladığımız pozisyonlar vardı. Eğer onların bir tanesinden yararlanmış olsaydık belki de bugün kaybetmiyor olurduk. Ama kaybettiğimiz için de üzgünüm. İstediğimiz ve beklediğimiz bir mağlubiyet değildi.”
Turuncu-beyazlı takımın genç oyuncusu Sami Can ise ikinci yarıda maçı çevirebilecek pozisyonlar yakaladıklarını söyleyerek, milli takım arasını iyi değerlendirerek, çıkışa geçme gayretinde olduklarını vurguladı.

Kaynak: İHA