Volkan'dan galibiyet yorumu!

Spor Toto Süper Lig'de derbi maçta Galatasaray'ı 2-0 mağlup eden lider Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, çok iyi bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Karşılaşmadan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Volkan, takım olarak maçta oynanması gibi oynadıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"2-0 gibi güzel bir skor aldık. Galibiyeti tüm Fenerbahçe taraftarına, ama başta hafta içi bir sağlık problemi yaşayan hocamıza armağan ediyorum. Onun bize vermiş olduğu destek ve bu şartlar altında sahaya çıkmış olması bize büyük enerji verdi. Galatasaray maçlarının beklentisi hem taraftarda hem de futbolcularda farklıdır. Bu heyecanı hep beraber yaşadık ve galip geldik. Tüm Fenerbahçeliler bunu yaşamayı hak etti."

- "Galatasaray'ı centilmenliğinden dolayı kutluyorum"
Karşılaşmada futbolcular arasında herhangi bir gerginlik yaşanmamasından dolayı da mutlu olduğunu anlatan Volkan, "Biz kendi sahamızda oynadığımız hiçbir maçta karşı taraftan bir şey olmadığı sürece yoldan çıkmıyoruz. Bugün Galatasaraylı arkadaşları da centilmenliklerinden dolayı kutluyorum. Kendi takımımı da galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Zaten derbilerde olması gereken de buydu" ifadelerini kullandı.

Volkan, 90+2. dakikada Melo'nun penaltısını kurtarmasının da çok önemli olmadığını kaydetti.

- "Şampiyonluk için konuşmak çok erken"
Galatasaray'ın ligde 9 puan önüne geçtikleri hatırlatılması üzerine milli kaleci şu değerlendirmeyi yaptı:
"Şampiyonluk için konuşmak çok erken. Çok uzun zaman önce 8-9 puan geriden gelip şampiyon olduğumuzu hatırlıyorum.'Kim düştü, kim havlu attı?'demek yanlış olur. Güzel oyunumuzu bu maçta taçlandırdık."

- MR'ı çekilecek
Karşılaşmada sakatlık geçiren Volkan, "Şimdi hastaneye MR'a gidiyorum. Yırtık olabilir. MR sonucunda anlayacağız" diyerek sözlerini tamamladı.
Öte yandan İngiltere'nin Chelsea takımında forma giyen Senegalli futbolcu Demba Ba, vatandaşı Fenerbahçeli futbolcu Sow'u izlemek için derbiyi tribünde izledi. Demba Ba, maçtan sonra stattan Sow ile beraber ayrıldı.