Valencia evinde kayıplarda!

Son haftalarda ciddi bir düşüş yaşayan Valencia, sahasında konuk ettiği Valladolid karşısında iki kez yenik duruma düşerken, bir puana razı oldu.

La Liga'da 13. hafta karşılaşmalarında sahasında Real Valladolid'i konuk eden Valencia, rakibiyle 2-2 berabere kalarak sahasında üst üste oynadığı dördüncü maçta da galibiyet yüzü göremedi.

Karşılaşmanın ilk yarısında oyunun temposu oldukça yüksekti. 5. dakikada Marino'nun Barragan'a ceza sahası içinde yaptığı hareket sonrası kazanılan penaltı vuruşunda topun başına geçen Banega, topu kaleciye nişanladı.

9. dakikada Alcatraz'ın ortasında kale önünde kafa vuruşunu yapan Javi Guerra düzgün bir kafa vuruşuyla fileleri havalandırdı: 0-1.

29'da Bernat'nın pasında ceza sahası dışında topla buluşan Pabon, çok sert bir vuruşla fileleri havalandırdı ve skora denge geldi: 1-1. Bu gol aynı zamanda ilk 45 dakikanın da sonucunu belirleyen gol oldu.

Valladolid, ikinci yarıya da golle başladı. 50. dakikada Alcatraz, ceza sahası içi sağ çaprazdan yaptığı sert vuruşla topu ağlara gönderdi: 2-1.

76. dakikada ani gelişen Valencai atağında Canales'in pasında savunmanın arkasına iyi sarkan Feghouli, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı düzgün vuruşla skora dengeyi getirdi. Maçın geri kalan bölümlerinde ise gol sesi çıkmadı ve 90 dakika sonunda puanlar paylaşıldı.

Bu sonuçla Valencia haftayı 17, Valladolid ise 12 puanla tamamladı.