Trafik Kazasında Hayatına Kaybeden Yavuzelispor Oyuncuları Anıldı

Geçtiğimiz yıl Gaziantep, Yavuzeli ilçesini temsil etmek için futbol müsabakasına giderken elim bir trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden Ali Çelik, Cemil Yılmaz ve genç Sporcu Mehmet Şahin için ölümlerinin 1. yılında anma töreni gerçekleştirildi.


Anma programına Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayları Mehmet Genç ve Ramazan Çelik’in yanı sıra futbolcular ve vatandaşlar katıldı.

Duaların okunduğu ziyarette Yavuzelispor Kulüp Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Çelik, Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Genç konuşma yaptı.

Yavuzelispor Kulübü Başkanı Ramazan Çelik konuşmasında, “Üzücü bir kaza sonucu geçen yıl bu gün futbolcu abilerimizi, kardeşlerimizi kaybettik, futbolcularımızı rahmetle anıyoruz. Sizi unutmadık unutturmayacağız” dedi.

Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Genç ise “Yavuzelispor’u ve ilçemizi temsil etmek için bakkaldan, fırından ve tarladan işlerini bırakarak fedakarlık yaptılar. Allah’tan hayatını kaybeden futbolcularımıza Rahmet dilerken, geride kalanlarına sabır diliyorum, Sizi hiç unutmayacağız, Allah mekanınızı cennet etsin” diye konuştu.

Anma programı dualar okunarak sona erdi.

Kaynak: İHA