Juventus Napoli'ye acımadı!

Sahasında Napoli'yi konuk eden Juventus, rakibini farklı mağlup ederek lider Roma ile puan farkını bire indirdi.

İtalya Serie A'da aynı puanda yer alan son haftaların formda iki ekibi, Juventus ile Napoli, Juventus Arena'da karşı karşıya geldiler.

Ev sahibi ekip karşılaşmaya golle başladı. Henüz 2. dakikada kornerden gelen topu takip eden Llorente, Napoli ağlarını havalandırarak takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra karşılaşma tempolu bir şekilde devam etti. 9. dakikada gelişen Juventus atağında Pogba'nın pasında Bonucci'nin kafa vuruşu direğin yanından dışarı çıktı. 22'de bu sefer tehlikeli geldi. Armero'nun ortasında müsait pozisyonda bulunan Higuan'in vuruşu kaleyi bulmadı. 25. dakikada Juventus, Tevez'le bir kez daha gole yaklaştı ancak Reina bu pozisyonda topa hakim olmayı başardı. 38'de Isla'nın ortasında Llorente kafayı vurdu ancak Reina bu pozisyonda da başarılıydı. İlk 45 dakikanın geride kalan süresinde de başka gol olmadı ve Juventus devreyi 1-0 önde kapattı.

Mücadelenin ikinci yarısında tempo biraz düştü. 57. dakikada Pirlo'nun ortasını takip eden Carlos Tevez kafayla topu köşeye gönderdi ancak Reina bu pozisyonda da geçit vermedi. Bu pozisyondan sonra da Juventus'un atakları vardı. 74. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Pirlo, güzel bir vuruşla Reina'yı avlayarak skoru 2-0'a getirdi. Direnci kırılan Napoli karşısında hakimiyeti eline alan Juventus, 80'de farkı üçe çıkarttı. Vidal'ın pasında topla buluşan Pogba, ceza sahası dışında güzel bir vuruşla ağları havalandı. 84. dakikada ikinci sarı kartını gören Angelo Ogbonna, Juventus'u 10 kişi bıraksa da kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Juventus, Napoli'yi 3-0 mağlup ederek lider Roma'yı takibini sürdürdü.