Göztepe'de İlk Devre Hedefi Belli

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Gümüşhanespor'u 1-0 mağlup eden Göztepe'nin teknik direktörü Özgür Zengin, "Ligin ilk yarısını 30 veya üstü bir puanla tamamlamayı planlıyoruz" dedi.


Zengin, yaptığı açıklamada, 5 haftadır puan kaybetmeyen Gümüşhanespor maçının zor geçeceğini bildiklerini, ilk yarıda istedikleri tempolu oyunu sahaya yansıtamadıklarını bildirdi. Maçın ikinci devresinde oynadıkları tempolu oyunu bütün müsabakaya yaymaları gerektiğini belirten Zengin, şunları kaydetti:

"İç sahadaki galibiyet serimize devam ediyoruz. Özellikle bize karşı rakiplerimiz savunma yapmayı tercih ediyor. Bizim adımız Göztepe, biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Ligin ilk yarsının sonuna takım olarak bir hedef koyduk. Biz ligin ilk yarısını 30 veya üstü bir puanla tamamlamayı planlıyoruz. Dün sahada iyi mücadele eden oyuncularımızı yürekten kutluyor, iç sahada kazanmamızın en önemli etkenlerinden biri olan taraftarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum."

Puanını 19'a çıkaran ve lider Hatayspor'la 4 puanlık farkı koruyan Göztepe'nin tek golünü kaydeden Şaban Genişyürek, bu sezon ilk golüne imza attı. Sarı kırmızılı ekip gelecek hafta Tokatspor'la deplasmanda karşılaşacak.

Kaynak: AA