Gazeteciler Bowling Turnuvası'nda Yarıştı

Kurum içi ve kurumlar arasında iletişimi güçlendirmek amacıyla düzenlenen turnuvada, ulusal ve yerel basın temsilcileri arasındaki tatlı rekabet eğlenceli saatler yaşanmasını sağladı.

19 takımın katıldığı her takımın 5 kişiden oluştuğu turnuvada, labutları devirmek için topları ardı ardına fırlatan gazetecilerden ipi göğüsleyen takım İhlas Haber Ajansı (İHA) ekibi oldu. İHA'nın şampiyon olduğu turnuvada, Urfa Star ekibi ikinci, Kanal Urfa TV ekibi üçüncülüğü elde etti.

Şampiyonlara madalya ve kupaları AVM yöneticileri tarafından verilirken, üzerinde ''Piazza Basın Bowling Turnuvası'' yazılı pasta kesilerek, konuklara ikram edildi. Gazetecilerin stres ve yorgunluk attığı, birlikte yemek yiyerek sohbet ettikleri turnuvada kazananların yanı sıra kazanamayanlar mutlu oldu.
Turnuvaya Kanal Urfa, Reha Adalet- Bayrak (Reha Medya Grup), Show Tv (Urfa Star), Anadolu Ajansı Kanal7- Urfa Haber Ajansı, Gap Gündemi, Dogan Haber Ajansı Güneydoğu Grubu (TV), İpekyol Gazetesi, Dünya Gazetesi, İHA, Hizmet Gazetesi, Balıklıgöl.com, Halkın Sesi, Urfa Haber ve Ruha TV, Şanlıurfa.com, Güneydoğu ve Bugün Gazetesi takımları katıldı.

İlki gazeteciler arasında düzenlenen turnuva ilerleyen tarihlerde diğer kurumlar arasında devam edecek. Turnuvaların sonunda her turnuvanın ilk 3 derecesini elde eden ekipler, Şanlıurfa İl Turnuvası'nda yarışacaklar.

Kaynak: İHA