Galatasaray'lı Yöneticiler Beyaz Tv'ye Konuştu!

Galatasaray'lı yöneticilerden Mehmet Karlı ve Necati Demirkol Fenerbahçe derbisi öncesi Beyaz Tv'nin sorularını yanıtladı..

MEHMET KARLI (GALATASARAY YÖNETİM KURULU ÜYESİ)

Konuşması sırasında elektrikler gidince 2 sezon önceki Kadıköy 'deki kupa töreni ile ilgili Pazar günüde maçı kazandıktan sonra belki yine böyle bir sahneyle karşılaşabiliriz diye konuşan Mehmet Karlı Şöyle konuştu:
Hepimiz hafta sonunu bekliyoruz. O sadece bir latifeydi biliyorsunuz bundan önce Kadıköy 'de oynadığımız bir maçtan sonra ışıklara dair bir olay yaşanmıştı o işin sadece latifesi bizler sadece maça iyi niyetle hazırlanıyoruz. Çok iyi ağırlanacağımızdanda eminiz. Tabiki kazanmak istiyoruz kazanmak için gideceğiz kazanacağımızdanda eminiz.

14 yıllık galibiyet hasreti hakkında da konuşan Mehmet Karlı sözlerine şöyle devam etti:
Biz orda çok kazandık, kazanmayada alışık bir takımız bazen böyle süreler olabilir. Futbolda böyle aksilikler olabiliyor ama Galatasaray çok iyi bir takım Galatasaray her zaman iyi olduğunun bilincinde olan bir takım bu anlayışta oraya gideceğiz kazanıp geleceğiz.

Sayın başkanımız bütün deplasmanlara gelmiyor. Elbet birgün gelecek Kadıköy 'ede gelecek ama bizler yönetim olarak gideceğiz. İyi ağırlanıcağımıza eminiz, ortada tabiki çok büyük bir rekabet var ama geçmişi çokta güçlü bir dostluk var. Güzel bir maç olucak bizlerde yöneticiler olarak gerginliği arttıran taraf değil düşüren taraf olmak zorundayız. Sorumluluğumuzun bilincinde olmak zorundayız. Ona göre açıklamalar yapmak zorundayız. Taraftarları provake etmek bizlerin yapacağı son şey olucaktır. Bizler kesinlikle böyle şeyler yapmayacağız. İyi niyetle gideceğiz kazanacağız geri geleceğiz alkışlanacağımızdanda eminiz.
Alkışlanacağımıza eminiz bizler yöneticiler ortalığı germediğimiz sürece seyirciler geçmiştede gösterdiği gibi onlar aklı selim davranabiliyorlar bizler sorumluluklarımızı yerine getirelim biz ortamı gericek değil ortamı yumuşatacak seyircilerimizi dostluğa hazırlıyacak açıklamalarda bulunalım seyircilerimiz emin olunki bizden daha metin davranacaklardır.

NECATİ DEMİRKOL (GALATASARAY YÖNETİM KURULU ÜYESİ)

Bizim maçla ilgili konuşacağımız bir şey yok oyuncularımız sahada konuşacak herzaman olduğu gibi fair play ruhu çerçevesinde geçmesini arzuluyoruz. İki dost camia centilmenlik içinde geçmesini istiyoruz. Onbir tane aslanımız çıkacak onlara yakışacak şekilde toplarını oynayacaklar, Galatasaray 'ın hedefleri herzaman galibiyet, mutlu sona ulaşacağımızı düşünüyorum ben.

Ben bütün deplasmanlara gidiyorum, Fenerbahçe 'yede gideceğiz orda takımımızı manevi olarak destekleyip tribündeki yerimizi alacağız.Ünal başkanımız maça gelmeyecek.
Aziz Yıldırım 'ın gelsin protokolde oturur demecinede karşı konuşan Necati Demirkol sözlerine şöyle devam etti:
Zaten yerimiz protokolde bizde geldiğimiz zaman protokolde oturacağız, karşılama konusundada herkes kendine yakışanı yapar diye cevap veren Demirkol, kimse şunu yapsın bunu yapsın demiyoruz biz kendi takımımızın yanındayız. Kim ne demiş açıkçası beni pek ilgilendirmiyor. Biz oraya aslanlar gibi gideceğiz takımımızı destekleyeceğiz manevi olarak yanında olacağız en büyük gücüyle taraftarımız dualarla televizyonlarının başında hadisesiz problemsiz bir şekilde hakemin çok dürüst adil yöneteceği etki altında kalmayacağı bir maç olsun. Güzel bir maç olur diye düşünüyorum.

14 yıllık galibiyet hasreti hakkındada konuşan Demirkol:
Bunlar bir araç Galatasaray kaç kere şampiyon olmuş buna bakmak gerek. En fazla şampiyon olan Türkiye 'yi avrupaya tanıtan, en iyi şekilde marka değerini yükselten bir kulüp yani bunlarda bir araç şampiyonluk için bu araçlardan biride Fenerbahçe maçı o camiayada saygımız var dostluğumuz var ebedi bir saygı sevgi var kimsenin bu dostluğu bozmak haddi değildir. İyi ilişkiler içersinde olmak istiyoruz. Herkesin birbirine sevgiyle saygıyla yaklaşmasını istiyoruz. Hayırlı olur inşallah.