Bordeaux'un serisini Nantes bitirdi!

Fransa Ligue 1'de Nantes, 7 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Bordeaux'u deplasmanda farklı mağlup etti.

Bu sezon hem ligde hem de Avrupa'da kötü günler geçiren Bordeaux, Ligue 1'in üst sıralarında yer alan Nantes'ı konuk etti.

Karşılaşma karşılıklı hücumlarla başladı. Ev sahibi ekip Sertic ile etkili olmaya çalışırken, Nantes ise Djordjevic ve Toure ile etkili olmaya çalıştı. 20. dakikada Bordeaux etkili geldi. Belay'in ortasında Diabate'nin vuruşunda top kalecide kaldı. Sonraki dakikalarda da ev sahibi ekibin atakları devam etti. 33. dakikada gelişen bir başka atakta yine Diabate müsait durumda ağları havalandıramadı. 41. dakikada ise tam bir "atamayana atarlar" golü izledik. Yaklaşık 40 dakika boyunca rakip pozisyonlar bulan Bordeaux, 41'de kalesinde golü gördü. Hızlı gelişen Nantes atağında Djordjevic, güzel bir pasla Bessat'ı gördü. Bu oyuncunun vuruşu kalecinin yanında ağlarla buluştu ve konuk ekip 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk devresi de bu skorla sonuçlandı.

İkinci yarıda ise beraberlik sayısı için yüklenen Bordeaux, savunmasında da açıklar vermeye başladı. 60. dakikaya kadar gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. Bu dakikada gelişen atakta ise Vizcarrondo'nun asistide Djilobodji skoru 2-0'a getiren golü kaydetti. Direnci kırılan rakibi karşısında oyunda üstünlüğü ele geçiren Nantes çok geçmeden farkı üçe çıkarttı. Dakikalar 64'ü gösterdiğinde Veretout'un ortasında Bedoya'nın vuruşunu kaleci kurtardı ancak seken topu takip eden Djilobodji, kendisinin 2. takımının 3. golünü Bordeaux ağlarına gönderdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında Bordeaux'nun farkı eritme çabaları işe yaramayınca, Nantes evine üç puanla dönmeyi başardı.