Baroni'den Galatasaraylılar'ı çıldırtacak gol sevinci

Galatasaray'a ilk golünü atan Cristian Baroni, elleriyle "6" işareti yaparak 6-0'lık maça gönderme yaptı.

Sarı-Lacivertlilerin Brezilyalı yıldızı Cristian Baroni, G.Saray'a golünü attı. İlk kez sarı-kırmızılı takımın ağlarını sarsarak taraftarların deyişiyle 'gerçek Fenerli' oldu. Cristian'ın gol sevinci ise Galatasaraylılar'ı kızdıracak cinstendi. Brezilyalı oyuncu, elleriyle '6' işareti yaparak 6-0'lık maça gönderme yaptı.

'DERBİYİ BÖYLE KAZANMAK ÇOK ÖNEMLİ'

Cristian, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, galibiyetten dolayı tüm takım arkadaşlarını tebrik ederek, 'Maçta çok iyi pozisyonlara girdik ve 2-0 kazandık. Derbiyi böyle kazanmak çok önemli bir şey' diye konuştu. Brezilyalı futbolcu, 'Penaltıyı kullanmadan önce Melo ile ne konuştunuz?' şeklindeki soru üzerine, 'Pozisyon hakkında konuştuk. Çok önemli bir şey konuşmadık. Sadece penaltı olup olmadığını konuştuk' ifadelerini kullandı

Sarı-lacivertlilerin Portekizli futbolcusu Bruno Alves ise oyunun kontrolünü ellerinde tuttuklarını vurgulayarak, 'Topla daha çok biz oynadık. Galatasaray'a fazla gol pozisyonu vermedik. Bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum' şeklinde konuştu. Alves, Drogba gibi dünya klasında bir oyuncuyu tutmanın her zaman zor olduğunu kaydederek, 'Ancak defansı tek başıma ben yapmadım, takım olarak yaptık. Yine böyle takım olarak savunma yaparsak güzel şeyler olacaktır' diyerek sözlerini tamamladı.

Bu arada, Cristian Baroni basın toplantısına iki çocuğuyla geldi.