Akhisar Belediyespor Galibiyeti Unuttu

Spor Toto Süper Lig'de cuma günü deplasmanda Eskişehirspor'a 2-0 mağlup olan Akhisar Belediyespor, son 4 haftada sadece 2 puan alabildi.


Eskişehirspor müsabakasıyla bu sezon deplasmandaki 6. maçında 4. mağlubiyetini alan Akhisar Belediyespor, diğer 2 karşılaşmada sahadan beraberlikle ayrıldı. Ligde Kardemir Karabükspor, Kayserispor ve Torku Konyaspor'la dış sahada galip gelemeyen ekiplerden olan Ege temsilcisi, bu sezon deplasmanda gol sevinci yaşayamayan tek takım oldu.

Dış sahada son golünü geçen sezonun 34. haftasında Orduspor karşısında atan Akhisar Belediyespor, deplasmanda 560 dakikadır gol atamıyor.

- Galatasaray maçından sonra durdu

Ege temsilcisi 7. haftada Galatasaray'ı 2-1 yendikten sonra oynadığı 4 maçta galibiyet alamadı. Deplasmanda Medical Park Antalyaspor'a 1-0 mağlup olan, sahasında Beşiktaş'la 3-3 berabere kalan Akhisar Belediyespor, deplasmanda Çaykur Rizespor'la golsüz berabere kaldıktan sonra son olarak Eskişehirspor'a 2-0 yenildi.

Ligde 11. haftayı 15 puanla geçen Akhisar Belediyespor, lige verilecek aranın ardından 25 Kasım Pazartesi günü Kardemir Karabükspor'la Manisa'da karşılaşacak.

Kaynak: AA