Manavgat Evrensekispor Sancaktepe’yi Ağırlayacak

Spor Toto 3. Lig 2.Grup'ta mücadele eden Manavgat Evrensekispor, 10'uncu hafta karşılaşmasında Evrenseki Stadı'nda grubun iddialı takımlarından Sancaktepe Belediyespor’u ağırlayacak.


Zorlu karşılaşma öncesinde Manavgat Evrensekispor 9 maçta topladığı 17 puan ile 21 puanlı Düzyurtspor ve 17 puanlı Hacettepespor’un ardından averajla 3'üncü sırada bulunurken, Sancaktepe Belediyespor 9 maçta 15 puan ve averajla 7'nci sırada bulunuyor.
Hafta içerisinde Süper Ligin güçlü takımlarından Kardemir Karabükspor ile Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü turunda zorlu bir maç oynayan ve rakibine 3-2 mağlup olmasına rağmen ortaya koyduğu futbol ile beğeni toplayan Manavgat Evrensekispor, saha ve seyirci avantajını da kullanarak Sancaktepe Belediyespor’u puansız göndermek ve zirve yarışından kopmamanın hesaplarını yapıyor.

Manavgat Evrensekispor’un gerek Spor Toto 3.Ligi'nde gerekse Ziraat Türkiye Kupası'nda zorlu karşılaşmalar oynadığını belirten Kulüp Başkanı Musa Şehirli, "Manavgat Evrensekispor 2013-2014 sezonunda ligde ve kupada oynadığı maçlarda aldığı başarılı sonuçlarla Manavgatlı sporseverlerin haklı gururu oldu. Oyuncularımız bundan sonra da aynı başarılı sonuçları almak ve Manavgatlı sporseverlerin yüzünü güldürmek için ellerinden gelen gayreti gösterecektir. Manavgatlı sporseverleri Pazar günü Evrenseki Stadı'nı doldurarak takımlarını desteklemeye çağırıyorum" dedi.

Kaynak: İHA