Gönen, Uluslararası Güreş Müsabakalarına Ev Sahipliği Yapacak

Balıkesir'in Gönen ilçesinde, Türkiye Güreş Federasyonu ve Gönen Güreş İhtisas Kulübü katkıları ile Gönen Belediyesi tarafından 10 Kasımda minikler kategorisinde uluslararası güreş turnuvası düzenlenecek.


Serbest stil güreş turnuvasına Türkiye, Bulgaristan, Moldova, Yunanistan, Makedonya ve Bosna Hersek’ten güreşçiler katılacak. Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, organizasyonun belediye tarafından gerçekleştirildiğini belirterek, bütün güreşseverleri turnuvaya davet etti. Yakar, “Uluslararası şampiyona ve turnuvalarda tecrübe sahibiyiz. Daha önce böyle uluslararası müsabakalara ev sahipliği yaptık ve alnımızın akıyla çıktık. Şimdi böylesine önemli bir günde gerçekleştireceğimiz turnuvanın eksiksiz bir şekilde yapılabilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu önemli turnuvaya sporsever halkımızı davet ediyorum” dedi.

10 Kasım tarihinde Fahri Dilmaç Kapalı spor Salonu’nda yapılacak turnuva saat 10.00’da başlayacak. Turnuvaya katılacak yabancı sporcu ve antrenör sayısı 56 iken, Türkiye’den 18 takım toplam 62 sporcu ve antrenörle mücadele edecek.

Kaynak: İHA