Chp'li Fikret Kar, Altay Kulübü'nü Ziyaret Etti

CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday adayı Fikret Kar, uzun yıllar yöneticilik yaptığı Altay Spor Kulübünü ziyaret etti.

Kulübün yeni dönem çalışmaları hakkında bilgi alan Kar; yöneticilere seçim çalışmalarına ilişkin de bilgi verdi.
Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Gaziemir Belediye Başkanı Aday Adayı Fikret Kar, daha önce yöneticiliğini yaptığı ve tesisleri Gaziemir’de bulunan Altay Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Altay Spor Kulübü Başkanı Niyazi Konuşmaz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Kar, Kulübe ait tesisleri gezerek takım hakkında bilgi aldı.

Spora özellikle de futbola olan ilgisinin herkes tarafından bilindiğini belirten Kar, “Spora karşı özelliklede futbola karşı özel bir ilgim var. Gençlerin spora yönlendirilmesini çok önemsiyorum. Haftada iki saat bile spor yapmaları, onların kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için etkili olacaktır. Ayrıca Altay gibi köklü bir kulübün Gaziemir’de bulunması büyük şans. Hepimizin üzerine düşün görevi yapıp bu kulübe destek vermesi gerekir. Altay’ın eski gücüne ve günlerine dönmesini sağlamalıyız. Spor alanındaki projelerimiz hazırlanıyor. Kulüplerle görüş alışverişinde bulunarak hareket etmeyi önemsiyorum. Yerel yönetimlerle sizlerin işbirliği daha etkili ve büyük başarı getirir” diye konuştu.

Zor günlerden geçtiklerini belirten Altay Spor Kulübü Başkanı Niyazi Konuşmaz, “Sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz. Fakat bu zorlukları hep birlikte aşacağız. Gaziemir’in özelliklede belediyemizin bize destek vermesini istiyoruz. Gaziemirli yaklaşık 450 genç bu tesislerden yararlanıyor. Amacımız bu rakamı bin 500 üzerine çıkartmak. Sizlerin de desteği ile Altay Kulübü’nü eski günlerine kavuşturacağına inanıyoruz” dedi.

Tesisleri gezdi
CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday adayı Fikret Kar, daha sonra Altay Spor Kulübü Tesisleri’ni gezerek, sorunları ve ihtiyaçlarına ilişkin bilgi aldı.

Kaynak: İHA