Aykon Ted Ankara Kolejliler, Olin Edirne Karşısında Galibiyeti Hedefliyor

Aykon TED Ankara Kolejliler, Beko Basketbol Ligi'nde yarın saat 16.00'da Ankara TOBB Spor Salonu'nda Olin Edirne ile karşılaşacak.

Aykon TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Ercüment Sunter, yarın yapılacak karşılaşmadan galibiyet beklediğini ifade etti.


Ercüment Sunter, bu akşam yapılan son antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı. Sunter, "Geçen hafta deplasmanda Antep'i yendik. Sonra Avrupa Kupası karşılaşmasında deplasmanda PAOK'u yenip Avrupa iddiamızı sürdürdük. Şu an ligde 3 maçta iki galibiyet, Avrupa Kupası'nda 3 maçta bir galibiyet aldık. Fakat önümüzde uzun bir yol var. Takım gün geçtikçe rayına oturuyor. 6 günde 3 maç yapıyoruz. Gün geçtikçe üstüne koyarak ilerliyoruz. Avrupa kupasında oynayan 8 oyuncu ilk defa kupada oynadı. Çok tecrübesizler, gün geçtikçe onlarda alışmaya başladı.

Türkiye liginde de çok geniş bir rotasyon kullanıyoruz. Yeni bir oyuncu daha kadromuza kattık. O da çok tecrübeli. Hem Avrupa hem de Sırp Milli Takımı'nın ilk 5'inde oynamış bir oyuncu Aleksandar Rasic. Biz Ankara'yı Aykon TED Ankara Kolejliler olarak en iyi şekilde temsil ediyoruz ve bunu başaracağız. Haftada iki maç ve devamında seyahat temposu zor. Zaten 11 oyuncu ile oynuyorduk, bu nedenle 12. oyuncuyu da takımımıza kattık" şeklinde konuştu.

Ercüment Sunter, Olin Edirne ile çok zor bir maç oynayacaklarını ifade edip, "Rakip, deplasmanda Trabzonspor'u yendi. Tehlikeli bir takım ve çok dikkat etmemiz lazım. Biz dün yoldan geldik. Bugün idman, yarın maç, bu da bizi çok zorluyor. Maçımızı federasyon kabul etmediği için Pazar gününe aldıramadık. Ama ben takımıma güveniyorum" dedi.

Kaynak: İHA