Ödemiş Belediyespor'a Tatlı Dopingi

Ödemiş Belediyespor da ilk hafta da alınan şansızlık bir mağlubiyet kısa zamanda bir tarafa bırakılırken, takımda geçtiğimiz hafta alınan 5-2 lik Çaybaşıspor galibiyetinin gelmesi ile birlikte takımda teknik direktör Hüseyin Şengül, oyuncularına idmanda kendi elleri ile baklava ikram etti.


Teknik direktör Şengül, "Bizler grupta asla hiçbir takımı küçümseme diye bir şey yapmıyoruz. Her hafta her maça yaptığımız sıkı idmanlarla aynı hava ve tempo içinde hazırlanıyoruz.

Liğin ilk maçlarında maalesef bazı şansız mağlubiyetler alınabiliyor. İşte İzmir deplasmanında karşılaştığımız Güzelbahçe deplasmanında daha çok atak olan ve gol yolları arayan biziz. Ancak futbol da her şey bununla sınırlı kalmıyor. Gol atacaksın ve kazanmak için 90 dakika boyunca orta hakemin bitiş düdüğüne kadar mücadeleni asla bırakmıyacaksın. Çünkü futbol da önemli olan giydiğin formayı terleteceksin ve kazanma ruhunu da taşıyacaksın. Bunlar son derece önemli faktörledir.” dedi.

Şengül, Kuruçeşme deplasmanından galibiyet ile dönerek 3 puan alıp, grupta üst sıralara yükselerek taraftarlarına layık olacaklarını ifade etti.

Kaynak: İHA