Evrensekispor’da Tek Hedef Galibiyet

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Manavgat Evrensekispor hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Darıca Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürüyor.


Hafta sonu evlerinde Çıksalınspor’u kendi sahasında 2-1 mağlup eden Manavgat Evrensekispor’da gözler hafta sonunda oynanacak olan Darıca Gençlerbirliği maçına çevrildi. Darıca Gençlerbirliği’ni yenerek çıkışını sürdürmek isteyen Manavgat Evrensekispor, 2’nci Lig hedefine ulaşmak istiyor.

Sportif Direktör Kamil Atalay takımda cezalı futbolcu bulunmadığını belirterek, Kemal’in sakatlığının sürdüğünü Zafer’in ise takımla birlikte antrenmanlara başladığını kaydetti.

Atalay, takımın çok güzel bir hava yakaladığını, ligde ve kupada takım olarak çok iyi galibiyetler aldıklarını belirterek, "Futbolcularımız arasında çok sağlam bir arkadaşlık oluştu. Bu seneki hedefimize hem futbolcular hem de teknik heyet inanmış durumda. Yönetimin desteğiyle bu sene şampiyon olarak 2’nci lige çıkacağız" dedi.

Kulüp Başkanı Musa Şehirli ise takımın son haftalarda üst üste birçok maç yaptığını hatırlatarak geçtiğimiz hafta PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor’u kupadan eledikten sonra Pazar günü oynadıkları Çıksalınspor karşılaşmasını da galibiyetle geçtiklerini söyledi.

Ligde liderin 1 puan gerisinde olduklarını hatırlatan Şehirli, "Geçtiğimiz hafta futbolcularımız 8 günde 3 maç oynadı. Çıksalın maçında futbolcularımızın yorgun olduğu her hallerinden belli oluyordu. Kupada oynadığımız Denizlispor galibiyetinin ardından Çıksalınspor’u yendiğimiz için mutluyuz" diye konuştu.

Hafta sonunda oynayacakları Darıca Gençlerbirliği’nin kendi evinde oldukça iyi maçlar çıkardığını kaydeden Şehirli, "Hedefimiz Darıca Gençlerbirliği’ni mağlup etmek. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz" diye konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası 3’ncü turunda çekilen kurada rakip olarak karşılarına Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor’un çıktığını belirteren Kulüp Başkanı Şehirli, "Çok zor kuralardan birini çektik. Rakibimiz Süper Lig'de başarılı maçlar çıkarıyor. Ancak mağlubiyeti ve elenmeyi peşin olarak kabullenmiyoruz" dedi.

Manavgat Evrensekispor olarak hedeflerinin bir üst tura çıkmak olduğunu ifade eden Şehirli, "Sahada elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz. Hedefimiz üst tura çıkmak. Bunu başaracağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA