Adana Demirspor - Şanlıurfaspor Maçının Ardından

Seyircisiz oynama cezası biten PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, taraftarı karşısında bu sezon çıktığı ilk maçta Şanlıurfaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Şanlıurfaspor Yardımcı Teknik Direktörü Ömer Can Göksun, zor iki hafta geçirdiklerine dikkat çekerek, “Ama güzel oyunlarla 6 puan almasını bildik. Geliştirdiğimi takımdaşlık ve oyun disiplini ile buraya 3 puanla gelmiştik. Rakibimize 90 dakika pozisyon vermeden netice almak istiyorduk. İlk yarıda atak oyuncularımızın biraz daha hareketsizliği istediğimiz pozisyonları yakalamamıza rağmen golle neticelendirmemizi engelledi. İkinci yarıda oyun biraz daha kontrolümüz altında geçti. Çok coşkulu bir Adana Demirspor taraftarı ve bu taraftarı arkasına alan çok coşkulu bir Adana Demirspor’u zaten bekliyorduk. Bunu lehimize çevirmek için geriden gelip öne de geçtik. Ama çok kısa bir süre içerisinde yediğimiz 2. gol dengemizi bozsa da oyun planımızdan bir şey kaybetmedik. Sadece çok üzgünüz” dedi.

Şanlıurfaspor’da İsmail Haktan Odabaşı ise Adana Demirspor’un bugün taraftarı ile buluştuğunu hatırlatarak, “Bu taraftarın heyecanı ile ilk golü buldu ve ardından güzel bir golle beraberliği yakaladık. Adana Demirspor’dan karşısında çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Yükselen form grafiğimiz var. Bunun da üstüne koyduk ama 3 puanı alamadık. Bizim için beraberlik kötü olsa da ilerleyen haftalarda bir puana çok ihtiyacımız olacak” diye konuştu.

ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ
Adana Demirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, mavi-lacivertli taraftarlar önünde kazanmak istediklerini belirterek, şunları söyledi:
“Öncelikle şunu söyleyeyim Adana Demirspor taraftarına çok teşekkürler. Çok iyi desteklediler bizi. Oyuncularımız da futbol olarak bunu sahada verdiklerini düşünüyorum. Son haftalarda kalemize gelen iki üç top gol oluyor. Bugün futbolcularım kazanma adına maçın başından sonuna kadar talihsiz goller yememize rağmen kazanmak için her şeyi yaptılar diye düşünüyorum. Adana Demirspor takımı seyircisiyle bütünleştiği zaman bana göre neler yapabileceğini göstermiştir. Skor istediğimiz gibi olmasa da oynanan futbol ve coşku olumluydu. Önümüzdeki haftalarda bunu skora da yansıtacağız diye düşünüyorum.”
Adana Demirsporlu Jan Rajnoch ise ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek, “Ama ne yazık ki bu sezona biraz rahatsız başladık. Bu şanssızlık bugün de vardı. Ama taraftarımız karşısında oynadığımız ilk maç bu sezon. Daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Mükemmel bir taraftarımız var. Benim süper lig tecrübem de var. Süper lig tecrübesine baktığımız zaman büyük takımların taraftarını aratmıyorlar. Gerçekten büyük bir takım ve büyük bir taraftara sahibiz diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA