Tki Tavşanlı Linyitspor - Orduspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig'in 8. haftasında TKİ Tavşanlı Linyitspor, kendi evinde ağırladığı Orduspor’a 1-0 mağlup oldu.

Maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok, kalelerinde gördükleri golle birlikte oyun seviyesinin düştüğünü söyledi.

Bütçe ve kalite olarak iyi bir seviyede olduklarını belirten Tok, "Galip gelmemiz gereken bir maçtı. İlk devre hem mücadele hem de pozisyon açısından istediğimiz bir oyun vardı. Maalesef gol bulunduğunda çok acemice hareketler yapıyoruz. Rakip takımın gol dışında ceza sahasına geldiği bir pozisyon yok. İkinci devrede istediğimiz oyunu oynayamadık. Orta sahada oyundan düştük. Ortada bir oyun cereyan etti. Rakip takım da 1-0’a razı olan bir oyun oynadı. Hem bütçe olarak hem takım kalitesi olarak ligdeki takımlardan aşağı bir takım değiliz. Bizim amacımız orta sıralarda bir takım olarak yer almak. İyi bir takım olduğumuzu kabul ettiğimizde çok daha iyi yerlere geleceğiz" dedi.

Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise geçen hafta evinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında aldıkları mağlubiyet sonrasında TKİ Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasının kendileri için daha da önemli hale geldiğini ve zor bir maç oynayacakları bilinci ile sahaya çıktıklarını söyledi.

Her maçı ayrı bir şekilde önemseyerek sahaya çıktıklarını kaydeden Sözeri, "Özellikle Tavşanlı Linyitspor’un ligdeki konumu itibariyle bu maç bizim için oldukça önemliydi. Zor bir maç olacağının bilinci ile sahaya çıktık. Nitekim zor bir maç oldu. Zaman zaman pozisyonlar verdik, zaman zaman pozisyonlar bulduk. 1-0’dan sonra ikinciyi bulmak için fırsatlar yakaladık. İkinci golü bulabilseydik bizim açımızdan maç daha rahat geçecekti. Ama bulamadığımız için sıkıntılar yaşadık. Kazandığımız için mutluyuz. Oyuncularımı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA