Sebahattin Çakıroğlu: Polis güvenlik önlemini almadı!

Trabzonspor İkinci Başkanı Sebahattin Çakıroğlu, Fenerbahçe ile deplasmanda oynadıkları karşılaşma sonrasında stat dışında yaşanan gergin anlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol'a canlı yayına bağlanan Trabzonspor İkinci Başkanı Sebahattin Çakıroğlu Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı maç bittikten sonra aracına binerken Fenerbahçeli taraftarların saldırısına uğradı olaylar alevlendi. Trabzonspor 2. Başkanı Sebahattin Çakıroğlu yaşanan olayları şöyle anlattı :  Maç bitti, birkaç kişi ile el sıkıştık. Hiç kimse önümüzü kesip 'Ordan gitmeyin burdan gidin' demedi. Bütün bu işin sebebi maçın güvenlik amiri ile stad güvenlik müdürü ve ordaki güvenliktir. Bizim linç edilmemize desem ağır olur ama belki de 'hadi bunları güzel bir sopalasınlar da alırız ellerinden' dediler. Ama yemedi.. Biz kavga etmeye gelmedik ama kendimizi savunduk. On dakika bizi orada seyrettiler. Biz orada kendi kendimize savunduk.

Maç izlerken kimse bize kem gözle bakmadı ama bize bir karşılamada yapılmadı. Hiçkimse bize laf dahi demedi. Son 10-15 dakika kala Trabzon bir gol kaçırdığı zaman hemen tribümüzün önünde bize çok ağır hakaretler edildi. Polisler müdahale etti bizden ses çıkmadı. Maç bitti, İbrahim'in koluna girdim ve beraber yürüdük. Eğer bize bir yol gösterilseydi o yoldan giderdik.

Polis güvenlik önlemini almadı. Bizi tartarlana tartaklana arabaya bindik. Güvenlik görevlileri bizi seyretti. Bir tane yönetici oraya gelmedi. Yazıklar olsun! O yöneticiler suratlarına kara çalsınlar! Herşey bitti polis tartakladı bizi kameraların arkasında bizi seyrediyordu Fenerbahçeli bir yönetici ama ben tanımıyorum kendisini. Beni Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği Metin Ağabey aradı telefonla ve koşa koşa yanımıza geldi ve biz staddan çıkana kadar da yanımızda durdu. O anlarda benim yüzümden canlı yayın kulaklığımı aldı. Bunu yapan stadın güvenlik amiri idi.

Bu iş linçe gidiyordu. Ben bunu konuşmaktan utanıyorum. Yazıklar olsun!