Şanlıurfa Basketbol Takımına Spor Malzemesi Dağıtıldı

Bu sezon Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde mücadele edecek Şanlıurfaspor basketbol takımına İl Özel İdaresi tarafından spor malzemesi dağıtıldı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Şanlıurfaspor Başkan Vekili Uğur Büyükhatipoğlu, GAP Arena Stadı yanındaki spor salonunda antrenmanlarını sürdüren Şanlıurfa Basketbol takımını ziyaret ederek, basketbol malzemeleri dağıttı.

Basketbolcularla bir süre sohbet eden Büyükhatipoğlu, Şanlıurfaspor'un futbolun ardından baskotbolda da iyi yerlere geleceğine inandığını ifade etti.

Kentte spor anlamında en büyük eksiklik olarak görülen basketbol takımını acil bir şekilde kurup lige katılmasını sağladıklarını belirten Büyükhatipoğlu, "Çok iddialı bir takım kurduk. Beklediğimizden çok daha iyi bir takım görüntüsü çiziliyor, bu sene katılacakları ligde şampiyon olacaklarını düşünüyorum. Benim kendilerinden ricam, basketbola ilgili olan gençlerimizi de yetiştirmeleridir, ben onlara güveniyorum. Şanlıurfa basketbolda da çığır açarak Türkiye'de söz sahibi olacaktır."

Ziyarete Şanlıurfaspor İdari Menajeri Hakan Keşküş de katıldı.

Kaynak: AA