Engelleri Yüzerek Aştılar

Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcusu bedensel engelli Nihat Berkay Nasır, Kısa Kulvar Yüzme Türkiye Şampiyonasında 100 metre sırtüstü dalda Türkiye 1.'si oldu.

Nasır, 50 ve 100 metre serbest dalda ise 2.'lik ede ederek bükük başarıya imza attı.
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'nca, Kısa Kulvar Yüzme Türkiye Şampiyonası düzenlendi.

27-29 Eylül tarihlerinde İstanbul Hidayet Türkoğlu Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen yüzme şampiyonasında Balıkesirli sporcu Nihat Berkay Nasır elde ettiği dereceler ile sevenlerinin yüzünü güldürdü. Türkiye Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonasında Nihat Berkay, 50 metre ve 100 metre serbest dalda Türkiye ikinciliği, 100 metre sırtüstü dalda ise Türkiye birinciliğini elde etti. Çalışmalarına Balıkesir'de özel bir kolejin kapalı havuzunda devam eden Nasır, Türkiye Şampiyonasına iyi bir program ve disiplinli bir çalışma yaparak hazırlandığını söyledi.

Yüzmede engel tanımayan Nihat Berkay Nasır, ''Elde ettiğim başarılardan dolayı çok mutluyum. Başarımda desteği olan herkese çok teşekkür ederim'' dedi.

Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, şampiyon sporcuyu kutlayıp, başarılarının devamını diledi.

Kaynak: İHA