Beşiktaş İle Eskişehirspor'un Başkanları, Amatör Kulüplere Malzeme Dağıttı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, merkez Tepebaşı Belediyesinin, amatör spor kulüpleri için temin ettiği malzemeleri dağıttı.

Siyah-beyazlı takımın, Eskişehirspor ile yapacağı maç için kente gelen Orman, bir alışveriş merkezinde düzenlenen törende, belediyelerin amatör spor kulüplerine destek vermesinden mutluluk duyduğunu söyledi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ı tebrik eden Orman, şöyle konuştu:

"Bu çocuklar spor yaptığı sürece hem sağlıklı olurlar hem de beyin sağlığına ulaşırlar. Hayırlı olsun. Beşiktaş camiası böyle şeyleri hep destekliyor. Elimizden gelen bir şey olsun, camia olarak da her zaman arkanızdayız. Bu törene eski futbolcuların katılmasından da memnuniyet duydum. Bizim camiamızı büyük yapan, bizi bu günlere getiren, o formaya emek döken emekçi sporcularımızdır. Ağabeylerimi, eski futbolcularımızı getirmişsiniz buraya. Onları görmekten Beşiktaş camiası başkanı olarak çok mutlu oldum. Onlar sayesinde Beşiktaş büyümüştür. Allah razı olsun döktükleri emeklere."

Hoşcan ise Ataç'a, amatör kulüplere verdiği destek için teşekkür etti.

Bu destekler olmazsa üst yapılarda bir gelişim sağlanamayacağını vurgulayan Hoşcan, "Onun için profesyonelliğin ilk etabı amatörlüktür. Amatörlükte yeteneklerin bir kısmı Süper Lig'de yarışacak bir noktaya gelecek, diğerleri de ülkemizde sağlıklı bir nesil olarak iyi gençler olacak" dedi.

Hoşcan, Ataç'ın, "Eskişehirspor'la Beşiktaş her zaman kardeş olmuştur. Önce kardeşlik kazansın. Kazanana da kaybedene de başarılar diliyorum" sözleri üzerine, "Bu sonuçtan şöyle bir şey çıkıyor. Demek ki bu akşam maçta beraberlik yok, biri kazanacak" ifadesini kullandı.

Tören, amatör spor kulüplerinin temsilcilerine, Orman, Hoşcan ve Ataç tarafından malzemelerinin teslim edilmesiyle sona erdi.

Kaynak: AA