Tki Tavşanlı Linyitspor, Orduspor Karşılaşmasına Hazır

PTT 1. Lig'in 8. haftasında kendi evinde oynayacağı Orduspor maçının hazırlıklarını tamamlayan TKİ Tavşanlı Linyitspor'un tecrübeli teknik direktörü Ümit Erol Tok, bu hafta Orduspor karşısında galip gelmek istediklerini söyledi.

Tunçbilek Tesisleri'nde, Orduspor maçı hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-siyahlı takımda bugün gerçekleştirilen antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Ümit Erol Tok, her geçen gün daha da iyi olduklarını vurgulayarak, "Orduspor'u yenebilecek güçteyiz. Takımımız her geçen gün futbol olarak iyi şeyler yapıyor. Bir tek bu hafta oynanan oyunu beğenmedim. Bizim takım bundan daha iyi oynayacak güce sahip. Ama 16 saat otobüs yolculuğu, Mehmet Besler’in iğne ile oynaması, Sani’nin 90 dakika boyunca Türkiye Kupasında oynaması, bizim biraz daha gücümüzü ve direncimizi kırdı. Ama dediğim gibi sonuna kadar mücadele eden takım olduğumuzu İçel İdmanyurdu karşılaşmamızda da gösterdik ama biz daha iyi bir takımız. Galip gelerek bu takımın seviyesini ve oyun seviyesini yükseltmek istiyoruz” dedi.

Orduspor’un Süper lig'den düşen bir takım olduğu için şampiyonluğa oynadığını hatırlatan tecrübeli teknik adam, "Orduspor ilk galibiyetini geçen hafta aldı. Deplasmanda da galibiyetleri var. Deplasmanda yendikleri takımlar kadar düşük dirençli bir takım değiliz. Orduspor maçından hata yapmadan galip gelmek istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA