Süleyman Urkay'ın İstifası

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un taraftar gruplarından 57 Gençlik Taraftar Derneği'ne üye bir grup, Süleyman Urkay'ın kulüp başkanlığından istifa etmesi dolayısıyla helva dağıttı.

Delikliçınar Yeni Cami bahçesinde cuma namazı sonrası toplanan grup, getirdikleri helvaları namazdan çıkan cemaate ve çevreden geçen vatandaşlara dağıttı.

57 Gençlik Taraftar Derneği Başkanı İrfan Sancar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Buca maçından sonra takımın kötü günler geçirmesine sebep olduğunu iddia ettikleri Urkay'ın istifa etmesi halinde helva dağıtmayı planladıklarını söyledi.

Urkay'ın Manavgat Evrensekispor maçının ardından istifa etmesinin taraftarları sevindirdiğini belirten Sancar, şunları kaydetti:

"Biz daha önceden başkanın istifa etmesi halinde helva dağıtmak için niyetlenmiştik. Söz verdiğimiz gibi Urkay'ın helvasını vatandaşa dağıtıyoruz. İlgi büyük. Umarım Denizlispor'u yönetecek başkanlar daha anlayışlı olur. Takımımızın hak ettiği yere geleceğine inanıyorum. Denizlispor şehrimiz için bir markadır."

Kaynak: AA