Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Yeni Diyarbakırspor’a maddi destek sağlamak amacıyla satışa sunulan kombine biletlere ilginin artmaya başlaması yönetimi sevindirdi.

Yönetim ziyaret ettiği sivil toplum örgütleri ve iş çevrelerinden bilet alarak kulübe destek olmalarını isterken, kent içindeki taraftarların yanı sıra Diyarbakır dışında yaşayan taraftarların da bilet talebinde bulunarak kulübe destek olmak istedikleri bildirildi.

Üzerinde ‘Diyarbakırspor AŞ’ yazılı olan biletleri alanlara ödedikleri para karşılığında makbuz verilirken, önümüzdeki günlerde bazı firma ve kuruluşların toplu şekilde bilet satın almaları da bekleniyor. Bilet satışına ilgiyi artırmak için kulübün internet sitesinin yanı sıra sosyal paylaşım sitelerinde de tanıtım yapılırken, yönetim ilgiyi artırmak amacıyla Vali Mustafa Cahit Kıraç ve kentin diğer yöneticilerinden de randevu talebinde bulundu.

Öte yandan Pazar günü kendi sahasında yapacağı Kayseri Şekerspor maçı hazırlıklarını sürdüren Yeni Diyarbakırspor, kritik mücadeleye kilitlendi. Maçın provası şeklindeki çift kale maç Atatürk Stadı’nda yapılırken, teknik direktör Namık Altunsoy, maçlarda yaşadıkları gol sorunu nedeniyle takıma hücuma yönelik çalışmalar yaptırdı. Futbolcuların hırslı olması dikkatlerden kaçmazken, Uğur Parlak’ın iyileşerek takıma dahil olduğu ve sakatlığı bulunan Akın’ın ise düz koşulara başladığı ifade edildi.

Kaynak: İHA