Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Kutlu'nun Açıklaması

PTT 1. Lig takımlarından İçel İdmanyurdu'nun teknik direktörü Hakan Kutlu, kendileri için PTT 1. Lig'in çok daha önemli olduğunu ve hafta sonu oynayacakları Fethiyespor maçına iyi hazırlanarak ligdeki hedeflerine emin adımlarla yürümek istediklerini söyledi.

Kutlu, Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, Niğde Belediyespor'a 3-1 yenilerek Ziraat Türkiye Kupası'ndan elendiklerini hatırlatarak, artık lige ağırlık verdiklerini söyledi.

Maça A2 takımdan oyuncuların yer aldığı kadroyla çıktıklarını anımsatan Kutlu, "Biz Ziraat Türkiye Kupası'yla çok fazla ilgilenmediğimizi daha önce de söylemiştik. Özellikle A2 takımımızdan oyuncularımızla sahaya çıktık. Onların performanslarını denemek istedik. Ne yazık ki istediğimiz sonucu alamadık. Bizim için PTT 1. Lig çok daha önemli" dedi.

Kutlu, hafta sonu yapacakları Fethiyespor maçının önemine işaret ederek şöyle devam etti:

"Fethiyespor maçına iyi hazırlanarak ligdeki hedefimize emin adımlarla yürümek istiyoruz. Bu maçın ardından da milli maç arasında eksikliklerimizi tamamlamayı planlıyoruz. Denizlispor maçıyla da zorlu bir periyota gireceğiz. O periyottan da sağlam bir şekilde çıkıp şampiyonluk hedefimize ilerlemek istiyoruz."

Kutlu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve TKİ Tavşanlı Linyitspor maçlarından galibiyetle ayrılmanın kendilerini çok iyi motive ettiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA