İbrahimovic, Rooney'i Bekliyor

Paris Saint Germain'in golcüsü Zlatan Ibrahimovic, Wayne Rooney'nin Manchester United'tan ayrılması halinde külübüne gelmesi yönünde çağrı yaptı.

İngiliz basınından "Sun"a konuşan İsveçli futbolcu, daha önce de İngiliz golcünün PSG'ye geçeceği yönünde iddialar çıktığını hatırlatarak, "Rooney'nin bize katılacağını dair söylentiler çıkınca heyecanlanmıştım. Bence, yaz döneminde yeni bir başlangıç yapmak istediğini de gayet net vurgulamıştı" şeklinde konuştu.

Manchester United'ın Rooney'i elinde tutmasına rağmen İngiliz kulübünde işlerin bu sezon iyi gitmediğini belirten Ibrahimovic, "Ocak ayında ya da önümüzdeki yaz hala kulübünden ayrılmak isterse onu buraya, Paris'e benimle oynamaya davet ediyorum. PSG, sürekli yükselen bir kulüp" değerlendirmesinde bulundu.

İngiliz golcüden övgüyle bahseden Ibrahimovic, "Ben sadece harika oyuncularla değil, tekniği de harika oyuncularla yan yana oynamak istiyorum ve Rooney böyle birisi" dedi.

İsveçli milli futbolcu, Rooney'e esprili bir dille meydan okuyarak, "Eğer bize katılırsa, Zlatan'ın ondan daha iyi goller atacağı gerçeğiyle de yüz yüze gelecek" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA