Çaykur Rizespor Medical Park Antalyaspor Maçı Hazırlıklarını Yoğun Yağmur Altında Sürdürdü

Hafta sonu evinde oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor, bugün sağanak yağmur altında çalıştı.

Süper Lig’in başarılı ekiplerinden Çaykur Rizespor Pazar günü evinde oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Rıza Çalımbay nezaretindeki idmanla sürdürdü. Yoğun yağmur altındaki çalışmada futbolcuların moral ve performanslarının yüksek olduğu gözlendi. Sakatlığı bulunan Depetris idmana katılmazken, sakatlıkları süren Eren ve Hakan düz koşu yaptı.

İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çaykur Rizesporlu futbolcu Ousman Viera “İlk altı haftayı değerlendirirsek takımın ve kendi durumumdan memnunum. Çok çalıştık ama bu yeterli değil. Antalya maçından da iyi bir skorla ayrılıp, önümüze bakmak istiyoruz. Biz Antalya’nın son oynadığı maçı hep birlikte izledik. Çok kuvvetli santrforları var. Beşiktaş maçı da zor olacak. Beşiktaş Türkiye’nin en güçlü takımlarından biri. Önümüzdeki üç hafta bizim için gerçekten zor olacak” dedi.

Çaykur Rizesporlu futbolcu Ludoviç Sylvestre ise yaptığı açıklamada, “Antalya maçı çok zor bir maç olacak. Son maçlarını Beşiktaş’a karşı oynayarak kazandılar. Bu onlara moral verdi. Ama bizde kendi seyircimiz onunda oynayacağız. Bu maçı kazanacağımıza inanıyorum. Şuan lig ikincisiyiz. Bu başarıyı kimse beklemiyordu. Lige yeni çıkan yeni oyunculardan kurulu bir takımız. Sezon öncesi kampta arkadaşlarımızı tanıdıkça iyi bir takım olduğumuzu gördük. Bize bu yönde bir inanç geldi. Çok daha ili sonuçlar alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA