Çaykur Rizespor'da Medical Park Antalyaspor Maçı Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig'de, 6 Ekim Pazar sahasında Medical Park Antalyaspor'u ağırlayacak Çaykur Rizespor, hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı bulunan David Depetris katılmazken, Eren Albayrak ve Hakan Hacıbektaşoğlu takımdan ayrı, doktor kontrolünde çalıştı.

Yeşil-mavili futbolcular koşunun ardından pas çalışması yaptı. Daha sonra üç gruba ayrılan futbolcular, yarı sahada taktik ağırlıklı maç oynadı. Yoğun yağış altında süren çalışmada futbolcuların neşeli olduğu gözlenirken, Çalımbay çalışmayı zaman zaman durdurarak futbolculara uyarılarda bulundu.

İdman öncesi basın mensuplarına açıklama yapan defans oyuncusu Ousmane Viera, ligde iyi bir yerde olduklarını belirterek, "Çok çalıştık ve iyi sonuçlar aldık ama bu yeterli değil. Daha çok çalışmak ve iyi işler yapmak zorundayız. Önümüzde zorlu Medical Park Antalyaspor maçı var. İyi hazırlanmak ve kazanmamız gerekiyor. Gerçek performansımızı sahaya yansıtırsak başaracağımıza inanıyorum" dedi.

Medical Park Antalyaspor'un iyi bir ekip olduğunu ifade eden Viera, "Çok iyi oynuyorlar. Kuvvetli forvetleri var. Zor maç olacak. Son maçlarında Beşiktaş gibi bir takımı yendiler. Ne kadar zor olursa olsun üç puanla kapatmak zorundayız" diye konuştu.

Ludovic Sylvestre ise iç saha maçlarında en büyük güçlerinin taraftar olduğunu vurgulayarak, "İç saha maçlarında büyük katkı sağlıyorlar. Bu bizim performansımızı artırıyor. Takım olarak da birbirimizi tanıdıkça daha iyi oluyoruz. Antalyaspor maçında da takım oyununu başarabilirsek istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA