Messi de Modaya Uydu...

İspanya'nın önde gelen gazetelerinden Marca'nın haberine göre başta Barcelona'lı Lionel Messi, Xavi ve Pique ile Real Madrid'li Pepe olmak üzere birçok La Liga futbolcusu Candy Crush Saga oynuyor...

Son zamanlarda tüm dünyada adeta salgın gibi yayılan bir hastalık var... Evde, işte, yolda yani hayatın her yerinde insanların elinden düşmeyen bu hastalığın ismi Candy Crush Saga...

Facebook üzerinden oynanan bu oyun, futbol dünyasını da esaretine almış durumda!.. İspanya'nın en önemli gazelerinden Marca'nın haberine göre, La Liga'da forma giyen birçok ünlü futbolcu da gece gündüz Candy Crush Saga oynuyor. Hatta Marca hangi futbolcuların bu oyunu oynadığını ve kaçıncı bölümde olduklarını da açıkladı.
Ülkede büyük yankı uyandıran habere göre, Barcelona ve dünya futbolunun süper yıldızı Lionel Messi ile takım arkadaşları Xavi Hernandez ve Gerald Pique de bu oyunun müptelası durumunda. Ayrıca Real Madrid'in sert futbolcusu Pepe de oyunu elinden düşünemiyor.

MESSI 200. BÖLÜMDE!
Marca, bu oyundaki en başarılı La Liga futbolcusunun, Almeira formasnı giyen Marcos Tebar olduğunu yazdı. Tebar şu anda 476. bölümde... Messi, Pique ve Xavi'nin ise henüz 200. bölümde olduğunu belirten gazete, en başarılı 2. ismin 410. bölüme geçen Betis'li Molina olduğunu ifade etti.
Facebook üzerinden oynanan Candy Crush Saga oyunu kullanıcılar tarafından "Tam bir hastalık. Başladın mı bırakamıyorsun" olarak nitelendiriliyor.