Başkan Böcek Spor Kompleksi İnşaatında İncelemeler Yaptı

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Liman Mahallesi Boğaçayı kenarında yapımına devam edilen Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi'nde incelemelerde bulundu.


Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Liman Mahallesi Boğaçayı kenarında yapımına devam edilen Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi'nin çalışmalarını yerinde inceledi. Yaklaşık 2 ay önce yapımına başlanılan kompleksin bitiş tarihinden önce Şubat ayı içerisinde hizmete gireceğini belirten Başkan Böcek, 14 bin 5 metre alana sahip tesisin 3 milyona mal olacağını söyledi

Stadyumun kapasitesinin 3 bin kişi olduğunu ve ihtiyaca göre arttırabileceğini kaydeden Başkan Böcek, “Stadyum ve çok amaçlı spor salonu yer alacak bu tesiste. İdari bina, 4 adet spor salonu, misafir takım odaları, doping ve hakem odası da tesiste yer alacak. Şubat ayı içinde yapımı tamamlanacak.İsteğe göre lig maçları bile oynanabilecek .Antalya’ya kampa gelen bir çok futbol takımı da bu tesislerden yararlanabilecek” dedi.

Tesisin Konyaaltı ve Antalya halkının hizmetinde olacağını dile getiren Başkan Böcek, tüm spor branşlarına ev sahipliği yapılabileceğini kaydetti.

Başkan Böcek, sel taşkınlarına da karşı seddelerin yapıldığını, bu seddenin de üzerine betonla çıkılmak suretiyle taşkın önleminin alınacağını dile getirdi.

Kaynak: İHA