Aydınlar'dan dev kadro...

Sarı-Lacivertli kulübün yönetimine talip olan Aydınlar, “Listeme aldığım isimlerin hepsi işlerinde başarılı kişiler” dedi. Günal, Akın, Kalkavan, Soydan, Ersoy ve Şen listenin ağır topları olacak.

Başkan Aziz Yıldırım'ın karşısına güçlü bir liste ile çıkmak için kolları sıvayan Mehmet Ali Aydınlar, artık çalışmalarının son aşamasına geldi. Listesini büyük oranda tamamlayan Aydınlar"ın son olarak eski yöneticilerden Davut Dişli"yi ikna etmeye çalıştığı öğrenildi. Dişli"yi Aziz Yıldırım"ın da listesine almak için çaba harcadığı ancak şu ana kadar her iki adayın da olumlu bir yanıt alamadığı belirtildi.

Hiç kimsenin adamı olmam Aydınlar"ın listesinin ağır toplarının ise eski başkanlardan Ali Şen"in oğlu Metin Şen, eski yöneticilerden Şadan Kalkavan ve Selim Soydan, Işık Eyigüngör, Orhan Yıldırım, Necdet Ersoy, MNG Holding Başkanı Mehmet Nazif Günal, AKFEN"in sahibi Hamdi Akın olduğu ifade ediliyor. Aydınlar, "Listemdekilerin hepsi işlerinde son derece başarılı olmuş insanlardan oluşan mükemmel bir kadro. Ben hiç kimsenin adamı olmadım, olmam da” dedi.

Kavgalardan bıktık artık
Aydınlar şunları söyledi:?"Artık geleceğe bakalım, kavgadan bıktık, sevgiyi yaymalıyız. Bazıları kavga ister biz sportif başarı istiyoruz. Kavga etmek benim tarzım değil. Bizim topluma örnek olmamız lamız. 3 Kasım yeni bir başlangıç, Herkesin yoğurt yiyişi farklı. Biz varken, onlar yoktu, sonradan geldiler. Üyelerden kaçan yönetim olmayacağız. Tekrar eski aile ortamına döneceğiz. İnşallah bundan sonra Real Madrid ve Barcelona gibi olacağız.”