Fenerbahçe, Semra Aksu İçin Seferber

CHP'den Çiğli Belediye Başkanlığı'na aday adayı olan rekortmen eski Milli Atlet Semra Aksu'ya, inanılmaz bir destek geldi.

İstanbul'da Fenerbahçe Spor Kulübü'nün atletizm branşında 100.yıl kutlamalarına katılan Aksu'ya, Başkan Aziz Yıldırım, "Sonuna kadar arkandayız" mesajı verdi.

AZİZ YILDIRIM KİTABINI İMZALAYIP VERDİ
Seçim çalışmalarına bir gün ara vererek İstanbul'a giden Aksu, Fenerbahçe Tesisleri'nde Başkan Aziz Yıldırım'ın da katıldığı, aralarında Mehmet Terzi'nin de bulunduğu diğer 5 Atletizm Federasyon başkanının yer aldığı 100.yıl kutlamalarında yoğun ilgi gördü. 1913 yılında atletizm branşını bünyesinde kuran Fenerbahçe Spor Kulübü'nde 1996-1997 yılları arasında lisanslı atlet olarak birçok başarıya imza atan Semra Aksu, masada Başkan Aziz Yıldırım'la yan yana oturdu. Başkan Yıldırım, kendisiyle uzun uzun sohbet eden Semra Aksu'ya, başından geçenleri kaleme aldığı kitabını imzalayarak verdi

Aksu'nun atletizmdeki başarılarının ardından şimdi de siyasette hizmete devam edeceğini öğrenmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Aziz Yıldırım, şöyle konuştu: "Bu girişiminden dolayı seni kutluyorum. Sportif başarılarına, siyasi başarıları da katacağından eminim. Zaten Aksu ailesinden bir kişi dışında herkesi atlet yaptık. Ali ve Himmet'i de çok seviyoruz. Başta ben olmak üzere Sarı-Lacivertli camia her zaman arkanda olacağız. Başkan seçildiğin takdirde, elimizden gelen her desteği vereceğimizden emin ol. Yolun açık olsun."

"FENERBAHÇE, KARŞIYAKA VE ÇİĞLİ BENİM YUVAM"
Başkan Yıldırım'a teşekkür eden Semra Aksu, spora 1979 yılında Karşıyaka'da başladığını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Hem sporculuk hem de idarecilik yaptım. Karşıyaka Kulübü üyesiyim. Ardından Fenerbahçe'de spor yaptım ve sporu orada bıraktım. Fenerbahçe çok büyük bir camia ve benim yuvam. Bu camianın sporcusu olmaktan gurur duyuyorum. Bu gururu ölünceye kadar taşıyacağım. Hizmetlerimi, doğup büyüdüğüm Çiğli'de sürdürmek istiyorum. Bunun için bir CHP'li olarak Çiğlililerin emrindeyim. Allah bizleri utandırmasın"
Gecede Semra Aksu'ya bir de süpriz vardı. Spor akademisinden sınıf arkadaşı ünlü teknik adam Ersun Yenal da Aksu'ya destek için oradaydı. Başkan Aziz Yıldırım'ın çağrısı üzerine kutlamalara katılan Yenal, şunları söyledi: "Semra kardeşimi iyi tanırım. Mücadeleci ve pes etmeyen bir yönü vardır. Sporda olduğu gibi siyasette de başarılı olacağından eminim. Ben de her zaman destekçisi olacağıma söz veriyorum. Başarılar onun olsun."
Geceye katılan Karşıyakalı ünlü eski futbolcu ve spor yazarı Ogün Altıparmak ile eski milli atlet Ekrem Özdamar da Aksu'ya başarılar diledi.

Kaynak: İHA