Bursaspor F.Bahçe'ye Bileniyor!

Spor Toto Süper Lig'in 10| haftasında, 2 Kasım Cumartesi akşamı sahasında lider Fenerbahçe'yi konuk edecek Bursaspor'da, hazırlıklar sürüyor.


Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Christoph Daum gözetiminde gerçekleştirilen ve Alman teknik adamın oyuncularla yaptığı toplantı nedeniyle bir saat geç başlayan antrenmana, grip olan Sestak ve sakatlıkları süren Okan Deniz, Ozan İpek ile U17 Milli Takımı'nda bulunan Ertuğrul Ersoy katılmadı. Yaklaşık 2 saat süren antrenman, ısınma koşularıyla başladı.

İkinci bölümde, hücum ve savunma ağırlıklı çalışma yapan yeşil-beyazlılar, son bölümde ise çift kale maç oynadı. Antrenman süresince yeşil-beyazlı oyuncuların oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlendi.

Bu arada, antrenman öncesi tesislere gelen bir grup taraftar, yeşil-beyazlıların orta saha oyuncusu Şamil Çinaz'a çiçek verdi. Taraftarlar, deneyimli oyuncudan geçen sezon Orduspor'da gösterdiği performansı, bu sezon yeşil-beyazlı forma altında da göstermesini istedi, başarı diledi.

Şamil Çinaz da taraftarlara, kendisine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek, Bursaspor forması için elinden gelen gayreti gösterdiğini, bundan sonra da göstereceğini dile getirdi.

Bursaspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını yarın basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: AA