Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası'na Doğru

Basketbolda, 2013-2014 sezonu Spor Toto Türkiye Kupası D Grubu eleme maçları İçel’de yapılacak.

Türkiye Basketbol Federasyonu 2013-2014 sezonu Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası D Grubu eleme müsabakaları, 4 Ekim Cuma günü saat 17.00'de İçel Servet Tazegül Spor Salonu’nda, Türk Telekom-İçel Büyükşehir Belediyesi karşılaşmasıyla başlayacak. 4-6 Ekim tarihlerindeki müsabakalara, D Grubunda Anadolu Efes, Aykon TED Ankara Kolejliler, İçel Büyükşehir Belediyesi ve Türk Telekom takımlarının yer alacağı bildirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan İçel Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, böyle bir turnuvanın bir ayağının da İçel'de yapılacak olmasının önemine değinerek, “İl Müdürlüğü olarak üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz. Bu tür önemli etkinliklere İçel’in ve İçellilerin alışmaya başlaması gerekiyor. İçel, Akdeniz Oyunları ile birlikte önemli bir spor kenti olarak adından sık sık söz ettirmeye devam ediyor. Turnuvada karşı karşıya gelecek takımlara başarılar dilerken, centilmenliğin ön plana çıkacağı güzel bir turnuva olmasını temenni ediyor ve tüm İçellileri bu önemli turnuvayı izlemeye davet ediyorum" dedi.

D Grubu maç programı ise şöyle:
4 Ekim Cuma saat 17:00'de Türk Telekom-İçel Büyükşehir Belediyesi. Saat 19:00'da Aykon TED Ankara Kolejliler-Anadolu Efes

5 Ekim Cumartesi saat 15:00'de Anadolu Efes-Türk Telekom. Saat 17:00'de İçel Büyükşehir Belediyesi-Aykon TED Ankara Kolejliler

6 Ekim Pazar saat 14:00'de Türk Telekom-Aykon TED Ankara Kolejliler ve saat 16:00'da Anadolu Efes-İçel Büyükşehir Belediyesi.

Kaynak: İHA