Futbol Açıklaması

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Turgutluspor'da yönetim, kaptan Emre Toraman'a 4 bin lira para cezası verdi.


Çankırıspor karşılaşmasında oyundan alınan Emre'nin formasını çıkararak yere atması olayı üzerine düzenlenen basın toplantısında Turgutluspor Kulüp Başkanı Burçin Ayarcı, Emre'nin yaptığı hareketin bilincinde olduğunu ve özür dilediğini kaydetti.

Kamuoyunda teknik direktör ve kaptan arasında sorun yaşandığı yönünde birtakım iddiaların ortaya atıldığını söyleyen Ayarcı, şunları söyledi:

"Çankırı maçında Emre, kendini oyuna fazla kaptırdı. Maçtan sonra izlediğim ve gördüğüm olaylarda Emre'nin kendine yakışmayan bir hareketi olmuş. Emre de bunun bilincinde. Kendisine yakışmadığını kabul etti. Hem bizlerden hem de antrenörümüzden özür diledi. Biz de özrünü kabul ettik. Kendisine yönetmelik gereği ceza vermeyi uygun gördük. Her ne kadar özür dilemiş olsa da bir daha tekrarının olmamasını dileyerek 4 bin lira para cezası vermeyi uygun gördük. Hocamız görevinin başında, kaptanımız bu takımın kaptanı. Bizim her ikisine de desteğimiz ve güvenimiz tam. Takımımız şanssızlıklar yaşıyor. Bunların da üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. Kartal maçıyla üzerimizdeki şanssızlığın kırılmasını umut ediyoruz."

Ayarcı ayrıca, Hatay maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Barış Kol'a da bin lira para cezası verildiğini açıkladı.

Kaptan Emre Toraman ise oyundan çıktığına üzüldüğü için formayı fırlattığını, kimseye tepki olarak yapmadığını belirterek, "Hiçbir futbolcu oyundan çıkmaz istemez. Daha önceki maçları bildiğim için sahada kalmamın daha doğru olduğunu düşündüm, hocam öyle uygun görmedi. Hocamla sıkıntım yok" diye konuştu.

Teknik Direktör Burhanettin Basatemur da sorunun takım içinde çözüldüğünü, bundan sonra bu tip olaylar yaşamayacaklarına inandıklarını söyledi.

Kaynak: AA