Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi

Boluspor Basketbol Takımı Antrenörü Atalay Gemen, deplasmanda kazandıkları Düzce Belediyespor maçının değerlendirmesini yaparak, “Düzce ile Bolu arasında tatlı bir rekabet var.

Bu da maça güzel yansıdı” dedi.


Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 1’nci Grup’ta mücadele eden ve sezonun ilk karşılaşmasında Düzce Belediyespor’u deplasmanda 84-80 mağlup eden Boluspor Basketbol Takımı’nda galibiyet sevinci yaşanıyor. Boluspor Kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Koç Atalay Gemen, galibiyetin önemine değindi. Toplantıya Basketbol Şube Başkanı Kayhan Dalman, Şube Yöneticileri Mustafa Yüksel, Kaan Semercioğlu, Basın Sözcüleri Erkan Bektaş ve Özgen Koca katıldı.

İlk açıklamayı Şube Başkanı Kayhan Dalman yaparak, basketbolcuları ve antrenörü tebrik etti. Dalman, “Transferlerimizi tamamladıktan sonra lige odaklandık. Gruplarda maçlar başladı.

İlk maçımızı deplasmanda Düzce Belediyespor’a karşı oynadık. İlk devrede rakibimiz sayılar bulsa da kazanan biz olduk. Takımımız rakibine göre daha çok pas yaptı ve kazanmasını bildi. Hocamızın da bu güzel karşılaşma ile ilgili söyleyeceği bir şeyler vardır” dedi.

Şube Başkanından sonra söz alan Takım Antrenörü Atalay Gemen, “Lige galibiyetle başlamak çok iyi oldu. Bazı zamanlarda oyundan düşüp rakibimize pozisyonlar verdik. Onlar özellikle üç sayılık atışlarda epey başarılı oldu. Ancak ben bunu rekabete bağlıyorum. Çünkü Düzce ile Bolu arasında tatlı bir rekabet var. Oyuncular da o rekabetin hırsıyla atışlarında çok başarılı oldular. Sonuçta kazanan biz olduk” diye konuştu.

Kaynak: İHA