Süpermoto 5. Ayak Yarışları Uşak’ta Sona Erdi

Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Uşak Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye Süpermoto Şampiyonası'nın 5. ayak yarışları sona erdi.

Süpermoto A kategorisinde Kenan Sofuoğlu birinci oldu.
Uşak'ta gerçekleşen 5. Ayak yarışlarına 44 sporcu katıldı.

Uşak Belediyesi Süpermoto Pisti'nde düzenlenen yarışlara, havanında güzel olmasıyla sporseverler yoğun ilgi göstererek tribünleri doldurdu. Gün boyu yapılan yarışlar sonucunda;
Süpermoto A Kategorisinde ilk sırayı dünya şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu aldı. İkinciliği Toprak Razgatlıoğlu, üçüncülüğü de Ata Nurcan aldı.

Süpermoto B kategorisinde Nazlıcan Aydın birinci olurken, Recep Gülsever ikinci ve Mert Çakır üçüncü oldu.

Süpermoto S3'de Asrın Rodi Pak birinci olurken, Uzay Bengiç ikinci, Talha Zengin’de üçüncü olarak tamamladı.

Süpermoto 85 cc'de birinci Can Öncü, Taha Keklik ikinci, Yiğithan Onganer üçüncü. Süpermoto 65 cc'de birinci Deniz Öncü, Bahattin Sofuoğlu ikinci, Hamza Zengin üçüncü oldu.

Süpermoto miniklerde 50 cc yarışan Buğrahan Bayraktar birinci, Akil Ulusal ikinci, Yiğit Teker üçüncü olarak kupa sahibi oldular.

"UŞAK'IN MOTOR SPORLARINDA İLERLEMESİ VE İLGİLENMESİ SEVİNDİRİCİ"
Geçen ay antrenman için Uşak'a gelen Dünya Şampiyonu Milli Motosikletçi Kenan Sofuoğlu dün ve bugün pistin tozunu atarak hayranlarına keyifli anlar yaşattırdı. Türkiye Süpermoto Şampiyonası 5. Ayak yarışları için Uşak'ta olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Sofuoğlu “Uşak seyircinin motor sporlarına ilgisi mükemmel. Tüm kategorilerin ve çocukların yarışları çok güzel geçti. Uşak'ın motor sporlarında ilerlemesi ve ilgilenmesi sevindirici gelişmeler" dedi.

Yarışmada derece elde eden sporculara kupalarını Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan verdi.

Kaynak: İHA